Millete net ol deyip milletin bildiklerini profösör edasıyla bende kalsın yazıp boş yazmak apkoşun dünyası bu kadar:kahkah:yazıyor yazıyor ya bende kalsın der yada alıntılamayın silicem ortada birşey yok BOM BOŞ
Printable View
geçmişte ben de net sorular sordum ama cevap yok..
Mesela 3.05 doları geçince,NE DEMEKTİR....???
Anlık mı-saatlik-4 SAAT Mİ-günlük kapanış mı?
Bu zaman dilimi NET DEĞİLSE FORMASYONA NASIL UYACAKSIN?
Veya saatlik dedik...1 saat üzerinde kapandı ama 2. saat altında kapandı,ne yapacağız?
yönetim saldırı başladı :)bütün forum şunu sorsun benim tartıştığım neden hep aynı adamlar bak hiçbirşey yoktu önce tokatçı anlamdım dedi şimdi yancısı apkoş geldi anlamdın diye tamamda sınıfta herkes herşeyi anlayacak diye birşey yok :kahkah:ben 1 anlatırım 2 anlatırım anlamıyorsan senin sorunun
Anlayamıyorsun..Daha önce defalarca yazdım..
1-''3.15-20 dolardan tüm hisseleri sattım ve 2-3 ay hisse ile işim olmaz''. gerekirse BIST100; 12.000 olsun oradan %20-30 düzeltsin o zaman alırım...dedimmmmmmmmmmm.Yani göstergeler soğumalı..
2-Bu 3 dalgalık ralli bitince MOKOKO olacak demişim...
3-sadece viobda oynuyorum.40 kontrat 11.5xx den longladım(mesajlarda var--anında yazdım).
4-tüp ve kuşa asla bulaşmam demişim...(dolar bazlı grafiklerini verdim).BOFA satmakta haklı..
ORTA VADELİ DÜŞÜNCEM BELLİ VE VİOB DA ÇOK NET....SEN NEYİ ANLAYAMADIN?
Ha...o zirve işi elbette şimdi ben de kalacak( anlamadığın -açık olmayan tek bu)...Zamanı gelince bazı arkadaşlarla paylaşırım..
Erdoğan Kobani Davası hakkında da "6-8 Ekim hadisesi protesto değil, 37 insanımızın öldürüldüğü terör faciasıdır. Karar yüreklere su serpmiştir." dedi.......
devlet düzenini yıkmaya yönelik....aynı zamanda öldürülen insanların annelerinin yürekleri soğumamıştır.....bu pislikler hakkettiği cezayı bana göre az aldı bu insan müsveddeleri.....