Haklısın .İnşaat az yaptık daha çook boş arazi var yoksa beyaz eşya ve mobilya kimse almıyacak elde yıkayacaklar bulaşığı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
başlıkta pazar manav fiyatları yok ..tabi herkes babalandı.tl faizler 26 olunca üzerine yuzde 5 stopaj gümbür gümbür..birde 7 -15 -30 cu power gözükmez oldu ..
ICBC 24.70 bağlandı oranlarda Işık olmadığı için iş yoğunluğu da olduğu için unuttum öyle olmuş bu ay kısmet böyle imiş
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Günde 7-8 ilçede semt pazarı dolaşan bi müdür vardı :he:
Onun yazmasını bekliyoruz :he:
Cumartesi marketten kilosu 5 krşa mantar
Pazar günü aynı marketten yine aynı fiyata biber salatalık ve Kırmızı lahana aldık 🤣🤣🤣🤣
Bedava vermek yasak diyor o yüzden kasada 5 krşa satıyor
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Mb yılsonu enflasyon tahminini 23.50 a yukseltti faiz ve dolar ters tepki veriyor inanilir gibi değil.
28-30 bandından 23-25 e geldik.dolar alanda zararda tl de kalanda .bu iste bir terslik yokmu yoldaşlar bu isin sonu nolur .
Mahfi Eğilmez
@mahfiegilmez
Ekonomi politikası iki atlı bir arabaya benzer. Arabanın doğru gitmesi için atların aynı yönde koşması gerekir. Enflasyonla mücadele edilecekse vergiler indirilmez, büyüme desteklenecekse faiz artırılmaz. Faizi artırıp vergiyi indirirseniz atlar farklı yöne koşuyor demektir.
Ozan Bingöl
@ozanbingoll
Ben mutfak tüpündeki ÖTV'yi, bebek bezindeki KDV'yi, işçinin-emekçinin maaşındaki vergi dilimini düşürün dedim ama arkadaşlar olayı sadece inşaat ve otomotiv anladılar!
ErkinSahinoz
@ErkinSahinoz
KDV ve ÖTV indirimi geldi
Bizim "kusursuz fırtına" öngörümüzün altına dolduran bir gelişme daha.
Otomobil sektörü de "kağıttan kule" gibi geliyor üzerimize çünkü (grafik)
YEP'te vergi artırımı diyorduk, vergi indirimi çıktı..
https://pbs.twimg.com/media/Dq16k6kVsAAEpCN.jpg
Günaydın,hayırlı işler cümleten Ing faizi sistemde düzeltmiş 24(22+2) yapmış..
Aktif alış bonosuna hergün bakarak satardım 28 i bozmiyim diye. Bugun sadece bakmadım 27.50 olmuş. Siz benim yaptığım hatayı yapmayın beyler 28i aman bozmayın :s
Aktif 27,50...
Burgan Bank güldüren hesapta % 25 olan hoş geldin faizi 90 gün boyunca geçerli mi? Yoksa faiz düşünce otomatik olarak düşürülüyor mu?
Arkadaşlar NKolay bono ile ilgili yaptığım hesaplamayı paylaşayım.
Malum oran %28'den %27,5'a düştü
Benim gibi 28'den bağlamış arkadaşlar hazır yakalamışken böyle devam edeyim diye düşünmesinler
Diyelim 100 bin TL'yi 28den bağladınız.
30 günlük getiriniz 2071,23 TL
27,5'dan bağlarsanız getiriniz 2034,24 TL
Aradaki fark 36,99 TL
Demekki sizin 28'den yatırdığınız para 36,99 TL'lik bir birikim elde ettiği an bunu bozup oluşan yeni mevduatı 27,5'tan bağlarsanız kafa kafaya gelmiş oluyorsunuz ve yeniden sat-al yaparak yola devam etme şansınız oluyor
Bu da 100 bin TL için 0,5 günlük bir süreye tekabül ediyor, yani 1 günden bile az, 1000 k'nız varsa 5-6 gün filan demek, buna göre oranlayın
Sevgili mevduatçılar , artık bazı şeyleri görmeniz gerekir. her şey ve her doğru burada yazılamıyor. Geçmişi iyi okuyanlar geleceğe yön verebilir. Yani ainesi iştir lafa bakılmaz. Faiz konusundaki tutum bilindiğine ve bu ülkede gerçek enflasyonu hiç bir zaman bilemediğimize göre neden halen mevduat ısrarımızı sürdürüyoruz.
Bankalar , eksi reel faiz veriyorum kardeşim, istemiyorum paranı diyor resmen. O zaman alternatif yatırımlara yönelmez isek daha bu başlıklarda çok ağlaşırız.
Forumda burgan konuşulurdu,şimdi aktifbank onun yerini aldı.
az degil mi %10 reis kendi maasına %26 zam yapmısken :) demekki enflasyon %26 cıkacak ya da cıkartılacak :) 2018 2. 6 aylık enflasyon kadar zam alır emekli ve memurlar ..peki reis memur degil mi o niye %26 zam alıyor :) 2018 basında almayıp toptan mı almıs yoksa :) emekliye isciye de %26 yapılsın o vakit :)
power pc nerelerdesin yahu ev fiyatları en az yarı fiyatına alacaz dedin 2 yıl once ..hala dusmuyor bide zam geliyor bi kelepir ev bulamadık yav dolar 30 tl ne zaman olcak onu diver bari :) ya da 1000 tl lik ripple alam mı hazır kripto alım satım dukkanı acılmısken ne diyon ? elindeki ripleden demi battın yoksa ...baktın dolarlar ripleler elde kaldı ingiltere de caycı ya da kumpirci mi actın yoksa :) onların meshurdur cayı ve kumpiri .
artık burganı değiştireyim diyorum, şu anda gördüğüm kadarı ile hsbc ve ıcbc daha iyi oranlar veriyor tabi burada yazılanlar hoşgeldin faizleri sanırım temdit durumunda bu bankalar nasıl oran verir acaba? bir de uzun vadeli 3-6 ay arası bağlamak şu anda daha mı uygun olur ona karar veremiyorum.
01 Kasım Perşembe 12:01 İTO: İSTANBUL'DA PERAKENDE FİYATLAR EKİM'DE AYLIK %3,47 ARTTI, ÖNCEKİ %4,04 ARTIŞ
hesap acarken zorluk cıkarmasalar bide hsbc de hesap actık eskiden baska bankalarda 15-20 dakika suren hesap acma islemi hsbc de ertesi gune atladı ..icbc hesap acacaksan eft istiyorlar eft yapman yararına benim gibi elden goturursen 2-4 gun valor teklif ederler ya da 0.50-100 baz asagıya oran teklif ederler benim gibi kapıyı carpar cıkarsın :oleyo: senin tersine temditte en sevdigim bankalar burgan ve odea dır cunku yeni hesapla eski hesap arasında ya hic oynamaz ya 0.25 oynar ...ama bircok bankada 100-150 baz oynuyor ....ekim ve kasım enflasyonu eksi ya da cok az miktarda gelirse ve ayın 30 unda stopaj indirimi devam ederse en azından yeni stopaj indirim bitis tarihine kadar uzun baglayayım diyorum .
Taze oran alan var mi?
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İto tufe 4 cikmis eylül
1,13 euro/usd destek gene çalıştı...Dolar aşağı euro yukarı...
İstanbul’da perakende fiyatlar arttı - Ekonomiden güncel haberler
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...artti-2714049/
tüfe ile üfe arasındaki fark kapanmaya başlamış