Epik3 yolda.. :yes:
Printable View
Epik3 yolda.. :yes:
ABD itiraf etti,seçim tahminlerini ve seçimi Z kuşağı altüst etti,bu gençlik barışı huzuru temsil ediyor dedi,bizdede aynisini yapacaklar kötü yönetime dersini verecektir temennim odur,gençliğe iktidar hiçbirşey vermedi,devaml eleştirildi zat tarafından,bu geçlik bu dönemde herşeyi gördü iyiden kötüyü ayrıştırdı,tahminler %90 üstünde yönetimi sevmiyor,sokak röportajlarındanda bunu görüyoruz ağlıyorlar,üzüntülüler ailelerin durumunu görerek,ailelerin durumu onlarıda etkiliyor,parasız pulsuzlar,işsizler,iktidardan beklentileride yok sadece huzur istiyorlar,demekki bu gençliği Atatürk gelecekte görmüşki EY TÜRK GENÇLİĞİ ile hitabesini yazmış.Y kuşağıda bunlardan farklı değil:agla:
Forumun ukrayna severler kulübünün gözleri yaşlı.. :he:
Demokratsi demokratsi..
"Benim dolandırdığım insanların hepsi aslında beni dolandırmak isteyenlerdi" Sülün Osman
Çiftlik bank, titan, hazine buldum paylaşalım, Yimpaş, Kombassan, Jet fadıl ve daha niceleri, baktığınızda Sülün Osmanın dediği doğru, dolandırılanlar kısa yoldan bol kazanç hayaliyle, kendini uyanık zanneden insanlar
Diye diye yakalandık düzeltmeye....,,.,..
Sasa Hektaş Kontr balonları Bisti yıktı
Hektaş 51 tl den 33 milyon satmış
1 günde 150 milyon kâr, temiz para
Kredi çekip bu hisselere koşan ky, az da buralarda stres yapsın
Borsaya bomba atmışlar galiba,böyyük kağıtlar:thumbdown:..neyse önemli değil kardan zarara girmiş oldular,ama balona binen moku yardı:whistling:
Dikkatimi çeken bundan önce borsa devre keserdi neden kesmiyor ?,sanırım bazı siyasilerde girmiş olabilir ondan olabilir,4700 üstü olan endex birden 4400:whistling:
Sasayı 69'a bağlamışlar:evil:,üstelik onunda altında tabanda:one:...neyse üzülmesinler toparlar acuk boşaltma yaptılar canım:wave:
Borsanın kısa vadede alternatifi yok
Beklenen kar satışı
Kiziyorsun diye yazmiyayim diyorum da... biraz birseyler al sat bari hep sitem edecegine.
Sulun tavan olursa hepsini bosaltacagim. Dun yaptigim kapagin buyuklugunu de artirmis olurum gel seyret. Muahahaha.
Kem goz koyma, herkezin hissesinde gozun kaliyor, simdi de Sasa'ya goz atmissin demek. En son bankalara yan gozle baktigindan beri bir daha hayir gelmedi.
Vay be borsa eksi 5'te iken Halki artida da gorduk yani. Nasil bir kumpassa artik.
günaydınlar
Tammam. Karin bol olsun o zaman diyeyim.
Ne konturmuş yahu!!!!!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Savaşı sadece Kırım ve Donbas'ın dönüşü bitirebilir..
ne dersiniz ? ülkesi tarumar olmuş, taş taş üstünde kalmamış,sanayii bitmiş, tarım can çekişiyor.sürsürdüğü savaşı ab nin ve abd
nin desteği ile getirebildi bu güne kadar.başkasının tatrağı ile saçını tarıyor.. hala desteğin süreceğinimi sanıyor nereye kadar
süreceğini düşünüyor acaba ?
savş şu an bitse kaç yıl sürer acaba ülkenin eski haline gelmesi kaça mal olur HALKA BEDELİ NE OLUR ?
Oyak'ı tebrik etmek lazım.
Dün tavandan 100 milyon USD hisse satmış.
İbre bugün havacılardan yana.
Endeksi kurtardılar.
Türk hava yolları uçuşta :)
EREGL
USD BAZINDA YIL BAŞINDAN BERİ KAZANDIRMAMIŞ DİKKATİNİZE..
https://i.hizliresim.com/kscoxc6.jpg
Bir dikis tutmuyor bu bankalar. Goz mu koydu acaba birileri. Yine kurtulamadik Sulunden.
Hahahahaha
%85 enflasyon ortamında, %11 faizle tahvil alma potansiyeli
Ne muazzam fırsat :)
Tavan olsa ne guzel kurtulacaktim hepsinden. Neyse kervan yolda duzulur diye dunku tavandan vermistim biraz.
Bu JP Morgan da Halk Bankasina 2 hedefi vermisti 4'te. Beni onlardan fazla korkutan r babanin gozu.
Normalde Vakif'in daha iyi prim yapmasi lazim toplu oldugu icin. Anlayamadim ben olaylari.
Ohhhhhhhhh
İran'da Mollaların medresesini yakmışlar.
Ellerinize sağlık.
O kismi tamam.
Anlayamadigim bu Sulunun niye Vakif'tan daha guclu durdugu bu sefer. Hatirlarsan gecende Vakif'i tavana kitleyip durdular, bu arkasindan geldi zar zor. Vakif toplu mal, bu ise senelerdir yedi duvele dagitilmis mal.
Sıfır bilgim/fikrim var.. 0
Oyunu kuran ve yakın çevresine sormak gerek..
Arnavutluk mahkemesi T,hodex vurguncusunu Turkiye'ye iade etme kararı vermiş.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün G20 Zirvesi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Erdoğan, burada yaptığı konuşmada İYİ Parti'ye çağrı yaparak, "Temenni ederiz bir dönüşüm yaparak gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" dedi.
AKŞENER'DEN REST
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, Erdoğan'ın bu sözlerine ilişkin şöyle konuştu:
"Bizi dürtmeye kalkışmış. Sayın Erdoğan’ın yaptığı zikzaklara alıştık. Masaya oturan, açılım yapan, teröriste terörist diyemeyenlerle bir araya gelen kendileri. Biz Erdoğan ve arkadaşlarının yaptığı yerli ve milli tanımına ihtiyaç duyan bir parti değiliz. İYİ Parti çizgisinde kırık olmayan dün neyi savunuyorsa bugün de aynısını savunan insanların partisidir. Dolayısıyla milletimizin geleceğinin heba edildiği bir kumar masasında değiliz"