Tahsisli parasını ne yapacağını kap ta bildirdi
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahsisli parasını ne yapacağını kap ta bildirdi
1. Gelirin nerede kullanılacağı KAP'da bildirildi, bildirmemis olsaydı onay verilmezdi,
2. Para kazanmak ve yatırım yaparak sürdürülebilirlik sağlamak yerine neden üç kağıt olsun?
3. Siz olsanız, şirketinize 44.000.000 girecek bir durum ortamı olustursaniz, üçkağıtçı olup gelecek parayı kaçırıp şirketi mi batırır diniz, yoksa parayı alıp yatırım yapmayı mı tercih edersiniz?
Bence yakında bir açıklama yapacak ve tahsisli bedelli hakkında bilgi verecek gibime geliyor! Gerçi şirket sahibi hakkında formda pek hoş şeyler yazmıyor vede bu süreç biraz uzun sürmesi biraz olumsuzluk yaratıyor ama umut var bence. Hisseyi rahatlıkla pazarlaması için vede altı ay elinde tutmasına ikna etmesi için hissenin (bence) bir liradan daha çok bir fiyata gelmesi gerekir. Bunu yaparsa yatırımcı bulabilir.
Maşallah.Hisse bir tavan yapınca burası dolmuş.İşte bizim ülke insanı olarak temel sorunlarımızdan biride bu.Yıllarca yatımcının parasını hiç etmiş bir şirket sahibi kedi olalı bi fare tutunca hemen geçmişte yaptığı düzenbazlıklar unutulmuş.
Bu kişinin halen diğer iki şirketi yakın izleme pazarında.Yapacağını söylediği hiç bir yatırımı, girişimi yapmamış hep geri gitmiştir şirketleri.İki tavan yapınca bunları esmi geçeceğiz.
Tahsisli süresince hisseyi yavaş yavaş yükseltmek yerine 3 aya yakın bir süre baskı altında tutarak ve dahi hisse değerini düşürerek yine numarasını yapmış ve bir cuma günü gap boşluğu bırakarak tavan kapatmıştır.Hisse sahipleri tedirgin yıllardır sürdürdüğü yola devam edip inişli çıkışlı bir yol izleyip borsacılık oynamaya devam mı edecek yoksa işine yönelip gerekli adımları atıp bu kez büyüyen kazandıran bir şirket mi olacak?Temel sorun budur.
Yaptıkları yapacaklarının delili ise bir kişiden Tamcıktan umutlu olmak hayalperestlik gibi....Velakin ben bu iyileşme sürecinin bir yöntem değişikliği değil mecburiyetten kaynaklandığını düşünmekteyim.Yani ya bu deveyi güdecek yada bu diyardan gideceksin denmiştir bu arkadaşa
Birde arkadaşlar 44 milyon lotu satabilir mi gelen parayı ne yapar gibi sorularınız için ilk evvela söylemek gerekirki o mal pakettir zaten.44 milyon lira da Tamcık gibi biri için para değildir hani.Geçen gün zorlu centerda bir daire gördüm satılık 15 milyon usd istiyordu sahibi.Yani 44 milyon tl yi abartmaya gerek yok.Bugün sokakta gördüğünüz birçok adamda o paralar var zaten.Daha önce söylediğim gibi 1tl den ancak kendisine satar başka kimseye vermez.
Bencede kendisi alır benim amacım bu hisseden bir kaç gün de iza para kazanıp satmak hissede 2.3 ay beklemek değil ben alır satarim bu hisse çıktığı yerden yataya veya inişe başladığında satarim
Kendisi ve Morris Algazi dışında kime satarsa satsın ki muhtemelen öyle olacak. Kendisi alacaksa zaten tahsisli yapmasına gerek yok ki. Parası olsa zaten diğer grup şirketlerini toparlardı. Bana göre 3.bir kurumsal yatırımcı geliyor ki öyle olsun...Katar ile arası iyidir Tamcığın. Belki o bölgedendir.Neyse zaman gösterecek.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın açılış ne olur tahminen
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.