Son bir yıldır kalitesinde düşüş olduğunu ben de tecrübe ediyorum.
Printable View
Size bir puf noktasi:
Tras bicaginin cabuk korlenmemesi icin soguk su ile tras olun.
Tras tasinin icine soguk su koyun ve tras olurken arada bir onunla yikayin.
Kesinlikle sicak su kullanmayin.
Bu kiyagimi da unutmayin. :)
Syg,
Ya yukari igne atarsa p.tesi? Vay arkadas ne yapacagimi sasirdim. O zamam pozisyonumu koruyorum.
Peki hocam ort 5.27 demistim. Sence p.tesi yukari atarsa cikmalimiyim yada kaca kadar beklemeliyim? Gunluk faize donmek istiyorum ama bi yandan da yukari igne atsin cocugun okul parasi ciksin istiyorum...
vaybe zamlara bak
#ataturkhavalimani
Merhabalar, su an Ataturk Havaalani’nda ucagimi bekliyorum. Duty free’de calisan birkac kisi ile konustum. Kesin olmamakla beraber Ataturk Havaalani 28 Subat’ta kapanacakmis. 3 gun aradan sonra 3 Mart’ta yeni havaalanindan ucuslar kaldigi yerden devam edecekmis. Ayri ayri birkac kisi de ayni tarihi verdi ama hepsi de kesin degil cunku yeni havaalani bircok acidan hazir degil dediler. (Ornegin tren yok hala, shuttle’lar ile idare etmeyi planliyorlar!) Ote yandan bu belirsizlik hepsini bezdirmis. Ataturk’un sadece flag carrier’a verilme gibi bir durumu var mi dedim. Malesef yok burasi tamamen kapanacak dediler. Yerine park yapilacagina da herkes suphe ile yaklasiyor malum Annem ve teyzemin Nisan’da Ataturk’ten ucusu vardi. Ne olacagi konusunda henuz bir fikrimiz yok.
Ote yandan bugun Osmangazi Koprusu’nu kullandim. 31 Aralik gunu gecerken 75TL odedigim bedele bugun 107TL verdim! Meger 31 Aralik gece yarisi zam gelmis. %40+ zam! Avrasya Tuneli’ni de 26’dan 33’e cikarmislar bir gecede ama nasil olduysa halk laf edince geri 26’ya cekmisler. Tabi ki secimlere kadar.
Kusura bakmayin uzun yazdim ama yakinda gelecek varsa diye bilgilendirmek istedim.
Genlesme soguma meselesi aslinda metal genlesme sonrasi bire bir mikro bazda ayni forma tekrar girmiyor tabi hangi sicaklik araliginda randiman verir onu bilmiyorum ve ilk trasta da celigin ustundeki mikro capaklarin gittigi en iyi trasin ikincisi olduguna dair iddialarda var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi