Anlatması uzun olur. Eski forum arşivinden itibaren okursanız hikayeyi dah iyi olur.
Printable View
Anlatması uzun olur. Eski forum arşivinden itibaren okursanız hikayeyi dah iyi olur.
Sn . Yatırımcılar; Bu tahtada 1 lot ile 100 bin lot aradındaki yatırımcıların benim nazarımda farkı yoktur.Bana ozelden birsuru arkadaslar sorular içeren mesajlar atmışlar. Onlara kısa cvp yazdım. Sizlerede şunu soyleyebilirim; Takaslarda; 1. Sıra Alman’ ın , 2. Sıra eski sahibinin, 3 sırada ki ler , 2 nin arkadaş eş dost cevresi ve bende dahil. 4. Ve 5 lerde benim tarz yatırımcılar. M . deki 10 bin de benim.Bu tahtada. Bir fona mal istiyen eski arkadaslarım var. Bu arada benim burda 25. Yılım.Satıs Teklif geldi bana ve diger arkadaslarA ama fiyatta anlasamadık.
Su ara Vkbnk-Ykbnk- Tskb de idim, Bugun işim bitti bu tahtalarda. Bu tahtaya gelecegim de volüm küçük, Beklemedeyim. biraz alsam 36-38 olurda işime gelmez. Bu nedenle bu topic teki sonyazım. VKBNK daki yazılarımı okuyan arkadaslar var sa beni tanırlar. Hisseye guvenin
Egleniyor muyuz? :)
Syg,
Yuppiiii....
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu kıyamette iyi tutunduk valla :) bu senetin de bu güzelliği var işte :)
46 dan 32 ye yüzde 30..
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.