Bunlar ince islerdir...
Printable View
Bunlar ince islerdir...
bütün arab yarımadası amrikancı,
bi kovboy görünce...
haydi koy koy
diye sarkıya hemen başlıyolar
putin ne demiş
bana amrikayı sevmiyen bi arab ülkesi gösterin
hemen Müslüman olcem...
bunlardan cacık olsa
ortadgu cehennem olmazdı...
ince bence aday olmayacak
tavşan hedef şaşırtıyor...
kartal çok kızgın
en heyecanlı seçim
daha bi teklif gelmedi
bekliyom abi ...
meclis restoran bedavadan ucuzmuş
biraz da biz helak olalım...
isin en aci tarafida bu,
Herkes nasiplenmek icin, biraz daha fazla yemek icin geliyorsa idealist adam yoksa secimden ne fayda politikacidan ne!
ayvacık...Arap baharı ile birlikte tüm dünyada yeni bir dalga var...Bauman'ın "Sosyolojik Düşünmek" isimli kitabını oku...Artık halklar masaya yumruğunu vuran, "erkek" leri istiyor iş başında...ABD'de Clintın aplamız ile Fransa'da Le Pen, seçilmiş olsa da Teresa May aplamızın başına gelenlere bak...Merkel'i zati hiç söylemiyom 1 yıl olacak daha hükümet kuracak...Ama Putin, Şi Ping, Erdoğan, Trump...
Yani...Bunlar hep aynı şeyi işaret ediyor...An itibariyle bu konjonktüre uygun Reis'e rakip olabilecek tek aday İnce...Fetö konusuna hiç girme, Meral gibi biriynen direkt kaybedersin İnce karşısında...Emre Uslu yla çetleşmelerini unutmadık...
De...Bi tek soyadından kaybediyor zavallı; İnce değil de Şahin, Aslan, Kaplan felan olaydı direkmen % 65 ti...
Tabi abi ya kadının yeri evidir yuva yani ordada mutpak yoksa nooruyon lem elinin hamuruynan no yogurursan derler
Erkek bi irade senboluzasyonu
Yetkisiz abeme hatirlattigi ecun sonsuz teşkürün borç bilirem
İmza : bi erkek
kılintın demişim, lö pen demişim, elinin hamuru demiş...
Yok abi, bu forumun havasında var bi şey, onun için yazmıyodum, Ayhan Başkan'ın hatırına 1-2 karaladım...Gidem ben gidem...
kureyşan lı siyasete ısınmaya başladı.
bir taşla iki kuş vuracak
syg,