Valla ben bırak yabancı olmayı, imkanım olsa burada yatırım yapmam. Şartlar sebebi ile mecburen buralara yatırım yapıyoruz. Ne neden çıktığı belli, ne neden indiği belli olmayan bir borsa.
Printable View
Yarın şır şır yapalım mı Bigşort abi
Bugün sordum cevap vermedin
Ne bilim valla bu 82-120 bin benim algıları tamamen bozdu.
Üç sene önce ekgyo 3.20 de riva, yenihavaalanı, kanal istanbul, emlak bankası açılacak, bir sürü arsa ev satışları haberleriyle dağıtılıp 1 liraya dolu dolu açığa satış short ne varsa basıp düşürülmüştü. O kadar beklentiyi gece gündüz haber yaptılar dağıtıp kaçtılar. Sonra 1-1.50 ler arası silkeleyip şimdi ki 0.64 faizle 3 yıl sonra ödemeli ev satışlarıyla iki ayda 1 liradan 2.30 a çektiler.
Endeks 80-90 binlerde de yok faiz indirimleri bankalara yarar swap kıl tüy derken milleti bankalara çekip aynısını yaptılar. Bundan sonra bankaların yükselmesi için olumsuz haberlerle dökme işlemleri yaparlarsa şaşırmamak gerek. Uyuz uyuz işler...
yerli yatırımcı borsaya ilgi gösteriyormuş..ulen sürü yaptılar yerli yatırımcıyı..dolara baskı kur..faizi enflasyonun altında tut..dolar ve altına alımlarda her seferinde %1 vergi al..yani sürünün etrafını çitlerle çevir..borsaya daha doğrusu mezbahaya doğru koştur koyunları..ondan sonra yoğun ilgi var de..sonra da a haberde piyasa ederini nasılda buluyor dedirt..yabancı çıksa da yerli yatırımcı ile piyasa ederini buluyormuş..