verdiğiniz bilgiler doğru ve katılıyorum ama özel yorumlarınıza katılmıyorum. umarım diğer arkadaşlar da öğrenirler kimin nerede ne kadar payının olduğunu.
Printable View
Yazmak için yazanlar var.
1.akin ipekesi ve kızkardeşi İpek Koza holdingiinyuzde50 az üzerinde.
2.dun mecliste kabul edilen yasa ile ilgili yeni bir durum oluşmuş ise 1.maddedeki hususun bir önemi yoktur.
3.henuz Yargıtay a intikal eden bir dava yoktur.
Ezbere pozizyonunuza göre yazmayın.
Sagliklar
ben az once hisseden çıktım arkadaşlar anladığım kadarıyla hisseyi süründürecek bu seviyelerde bir süre
Çok agrasifsin, ne oldu dünden bugüne , çokmu ürktün. Atalar boşuna dememiş. İnsanın ürkmesi, hayvanın ürkmesine benzemez diye. Hayırlı bayramlar.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki üç mesaj önce hisse şöyle iyi böyle iyi bu fiyatlardan bulunmaz düşşede alsak diyenler boş boş sallayanlar pazarlamaya çalışanlar görevini yerine getirmiş demekki
Merhaba . Yasemin hanım bu kadar paylaşım yaptıktan sonra neden satıyorsunuz ? Yani burda yazdıklarınızdan etkilenenler oluyor . 70-80 lik malı 11 liralardan satıyorsunuz. Süründürecek ise bırakın süründürsün burdan sonuçta 6-7 kat parada. Bahsettiniz... yani bugün satıyorum yarın 13 den de alırım diyorsanız o ayrı ...
Merhaba . Şu 3 yıllık süreçte ;
Kozaa 5.2 - 21 (dip -en yüksek)
Kozal. 40-155 (dip -en yüksek)
İpeke 4.2 - 17.5 ( dip -enyüksek )
Dipler ve zirveler arasında çok git geler testereler oldu . Zirveler tazelendi . Yeni kanallar açıldı .
Yabancı oranlar %60-50 lerden %23 lere düştü ipeke de de mesela %7 lere . Bilemiyoruz bıyıklı mi yabancı mi sonuç şu ne olursa olsun zirveler kırıldı .
Çok olumsuz şeyler olmaz ise şirketler açısından ( biliyorsunuz paraya ihtiyaç var ülkemizde ) , bu pd , fk oranlarında buralarda kalamazlar .
Kozaa ipeke haraketini yaptı çift hanelere gitti , kozal eşlik çok edemedi . Sonra kozal 3 hanelere gidince diğerleri pek eşlik edemedi zirvelerini kırsalarda halleri ortada tekrar düştüler
Umarım tekrar trende girdiklerinde kozaa ve ipeke kozalı sürükler . Şuan Kozalda yabancı oranı yükselir ilken Kozaa ve ipeke de diplerde
1-2 yıl önceki gibi kozaa ve ipeke hisselerini milyon milyon hızlıca toplayıp dirençleri sert şekilde kıracaklar mi bakalım ...tahtacının elindeyiz maalesef .
Kurban bayramımız mübarek olsun .