Eyyyyyy Fed sende artırırcaksan arttır. Artırmıycaksan kır dizini bir köşede sesizce otur. güvenilirliğini yitirdi benim gözümde.
Yok ya bunların bizim başkandan ders almaları lazım. Nediyor düşürücem.
Napıyor pat düşürüyor. Adam en azından net
Printable View
Eyyyyyy Fed sende artırırcaksan arttır. Artırmıycaksan kır dizini bir köşede sesizce otur. güvenilirliğini yitirdi benim gözümde.
Yok ya bunların bizim başkandan ders almaları lazım. Nediyor düşürücem.
Napıyor pat düşürüyor. Adam en azından net
Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin, yıllık basın toplantısında 2021 yılı değerlendirmelerini paylaştı. Ekonomiden Ukrayna gerilimine kadar birçok konuya değinen Putin, Rusya Merkez Bankası'nın faiz arttırması kararını savunurken Türkiye’de yaşananları örnek gösterdi. Putin, faiz arttırma kararı alınmazsa Rusya’nın da Türkiye’nin durumuna düşeceğini dile getirdi.
Putin, “Yüzde 8 enflasyon çok fazla, bu nedenle yüzde 4 olan hedefimize dönmemiz gerekiyor. Reel sektörün faiz artışı kararından memnun olmadığını biliyorum ama bu yapılmazsa Türkiye’yle aynı sorunu biz de yaşarız. Bu ciddi bir sorun†dedi.
"Rusya'nın 'acil' garantilere ihtiyacı var, anlaşmazlık istemiyoruz"
Putin, konuşmasında, Rusya'nın Ukrayna ve Batı'yla anlaşmazlık yaşamak istemediğini, Moskova'nın güvenlik garantileri talebine ABD ve müttefiklerinden "acilen" yanıt beklediklerini dile getirdi.
Rus lider, Ukrayna'yla çatışma olasılığı konusundaki bir soruya "Bu bizim tercih edeceğimiz seçenek değil, bunu istemiyoruz" şeklinde yanıt verdi.
Putin, Rusya'nın bu ay ABD'ye ilettikleri güvenlik önerilerine aldıkları ilk yanıtların genel olarak olumlu olduğunu söyledi ve müzakerelerin gelecek yılın başında Cenevre'de başlayacağına işaret ederek "Umuyorum bu durumudaki ilerlemeler müzakere yolunda gelişir" dedi.
NATO'nun Soğuk Savaş döneminden bu yana art arda gelen yayılma dalgalarıyla Rusya'yı "kandırdığını" söyleyen Putin, Moskova'nın acilen yanıt beklediğini kaydetti ve "Bize derhal garantiler vermek zorundasınız, hemen şimdi" şeklinde konuştu. Rusya, ABD ve Ukrayna'nın önümüzdeki ay binlerce askerle Ukrayna'yı işgal etmeye hazırlandığı şeklindeki suçlamalarını reddediyor.
Rusya, Batı'nın, Doğu Avrupa'da NATO'nun askeri faaliyetlerde bulunmayacağı sözü dahil, bazı taahhütlerine ihtiyacı olduğunu kaydediyor. Bunun gerekçesi, Rusya'nın güvenliğinin Ukrayna'nın Batı ittifakıyla giderek daha sıkı bağlar kurması nedeniyle Moskova'nın kendini tehdit altında hissetmesi ve NATO füzelerinin Ukrayna topraklarında konuşlandırılma olasılığı.
Putin, bu konuda, "NATO'nun doğuda daha fazla faaliyet göstermemesi gerektiğini doğrudan ilettik. Şimdi top onların sahasında, bize bir yanıt vermeleri gerekiyor" ifadelerini kullandı.
Ben o konuyu kapattım.CAN ATAKLI,FATİH PORTAKAL konuşuyorsa kendileri bilir.
Resmen, salak dedi.
https://twitter.com/search?q=%22Can%...ertical=trends
Kanallarda balıkta balık..Herkes balık işini konuşuyor...yarın balık alayım..ne balıkmış yahu.
Bence bu iş komplo.Balıkçıların işi.Kış sert geçince balık satılamadı; reklam yaptırıyorlar.Tüm tvlerde saatlerce reklam..
Fed faiz oranında değişikliğe gitmedi
balıkta neymıs smootıyle ejder meyvesı yemedı dıye elestırıyorlar..:bravo:
Yıllardır merak edip dururum.
Neden acaba kavga etmeden normal bir yaşam bicimi, tartışma ve konuşma ülkede yok.
Siyasetçiyi anlıyorum.
Kutuplaşma olmasa
Takım tutar gibi parti tutulmayacak ve o zaman hatalar, yanlışlar ortaya çıkacak.
Yaptığı ve yapamadığı sorgulanacak.
Onların sebebi var.
Sendikada, odada, dernekte başta oturan ve koltuğu yıllarca terk etmeyenleri de anlıyorum.
Halk olarak bizi anlamıyorum.
Merkezde ki bir grup insan hariç parti değiştiren yok.
Bu partiler babamızın oğlumu ki yapışıp kalıyoruz.
Siyasal görüş durumu apayrı tabii, bence o değişmesin zaten.
Nüfusun belli kesimi diğer kesimine düşman gibi bakıyor (iki tarafta) ve imha edilse istiyor.
Arkadaşlar
Bu ülke bizim.
Hangi görüşte olursak olalım,
Burada barış ortamında yaşama mecburiyetimiz var (tercih değil )
Bu yazı bile çok gereksiz ve fuzuli.
Burada bunları idrak edemeyecek kişi bence yok.
Geçende yazdım
Mesela siyasal İslam tabiri beni rahatsız ediyor.
Fakat mevcut duruma da uymuyor diyemem.
Burada Ekrem İmamoğlu konusunda bir hassasiyet de var.
Onuda anlamış değilim.
Evim Beylikdüzün de
Başkan olmadan öncede tanırım.
Mevcut iktidar gidecek ise ki görüntü öyle, kendi yaptıkları ve yapamadıkları ile gidecek,
Bence karşısına çıkacak adayın kimliğinin bir önemi fazlaca yok.
Yanı fazlaca yok.
Mevcut iktidara oy vermiş kesim için tabiki İmamoğlu veya Mansur yavaş gelse bir Kemal Kiliçdaroğluna göre daha tercih edilir.
Mesela ben İmamoğlu aday olsa isterim.
Bölgemizin insani
Tanıdığım biri.
Fakat şunu da bilelim
İmamoğlu başarısı sebebi ile İbb başkanı olmadı, yine yarın CB olacak ise yine başarısı sebebi ile olmayacak.
Oluşan tepkiden ve Değişim isteğinden faydalanmış olacak
Kim aday olsa durum bu
İşte Memleket için burası biraz problemli durum değilmi
Liyakat
Liyakat
Liyakat Deyince aklımıza İmamoğlu mu geliyor.
Kim kazanır deyince aklımıza İmamoğlu veya Mansur yavaş Geliyor.
Bu Durum bile çok acı verici değilmi.
En büyük Muhalefet partisi CHP Hem İstanbul Ve Ankara için sağ geçmişli aday buldu. Ve onlarla kazandı.
Şimdi de CB için yine onları care görüyor.
Bence acı verici bir durum.
Kendi penceremden birincil önem verdiğim şey.
Secimin demokratik ortamda olması ve sonuçlanmasıdır.
Aday belirleme süreçlerinde söz hakkim olmadığına göre kim aday olacak diye kafaya taktığım bir durum yok.
Yine yazıyorum
İmamoğlu aday olsa sevinirim.
Yakinen bildiğim bir durum var.
Oda şudur.
Siyasetciler
Uğurlurında başka bir arkadaşın kalbını kırmama değecek insanlar değiller.
Bunu öylesine vede kimseyi tanımadan yazmıyorum.
Herkesin kendine çalıştığı bir dünyada.
Sizler başkaları için kavga etmeyin
Yemekci kardeşiniz böyle der
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Merkez Bankasının kripto paralar konusunda ilerlemeyi engellemediğini belirterek, "Kripto para madenciliği konusunda rekabet avantajlarımız var." dedi."
Daha düne kadar Rusya kripto parayı yasaklayacak diye haberler yayılmıştı !!! Nasıl bir oyun dönüyor arkadaş [emoji846]