30 bin küsur zarar ile ben stopladım..
Yani durduk yere 2 günde 30 bin tl kaybettim..
Printable View
30 bin küsur zarar ile ben stopladım..
Yani durduk yere 2 günde 30 bin tl kaybettim..
Ben aslında çıkmıştım bu işlerden ama yine girdim.. Neyse ders niyetine verdik 30 bin tl..
İyi oldu..
Bir karar verince uygulamak lazım.. Bu piyasada kazanmak mümkün değil.. Kimse kandırmasın kendini:)
Daha da ne zamanımı ne paramı veririm..:kalp:
Sn boymatlı size başarılar.. Ve diğer herkese..
dore hn zararınıza üzüldüm, sağlık olsun. gün gelir daha fazlasını kazanırsınız umarım.
piyasada işlem yaparken en büyük zorluk nefisle mücadelemiz. İnanın ben de sabah kendime verdiğim sözü akşama kadar tutamıyorum. Burada suçlu olan biz değiliz aslında. piyasa yapıcı bizi sürekli hata yapmaya zorluyor. ben bazen bunu futbola benzetiyorum. güçlü olan taraf karşı takıma o kadar çok atak yapıyor ki savunma oyuncuları terinin son damlasına kadar mücadele etse de bir noktada saçma sapan bir pozisyonda golü yiyor. sadece gol pozisyonuna bakarsanız, yuh bu gol de yenir mi dersiniz ama güçlü olan takım zayıf takımı sürekli hata yapmaya zorladığı için oluyor bunlar.
bu piyasada güçlü kalabilmek, ayakta durabilmek çok kolay değil. bir zamanlar iş hayatında iken amirim benimle ilgili yıllık performans değerlendirmesi yaparken bana senin zorlu problemler karşısında hiç pes etmemeni takdir ediyorum demişti. O zamana kadar ben bu yönümün farkında değildim. fx piyasasında da bir şekilde pes etmeden mücadele ediyoruz işte.
ben sizin de zorlukları bir şekilde aşacağınıza inanıyorum.
Sn boymatli merhaba:hi:
Siz ne iyi ne akli başında bir insansiniz:yes:
Teşekkür ederim verdiginiz moral için..
Ben şu ikilemdeyim.. Tüm bunlara değer mi yoksa değmez mi..
Bir mantık hatası yapıyorum evet kabul:) Bakış acımı değiştirmem lazım..
Biraz uzaklaşmak bana iyi gelecek..
Tesekkurler yol arkadasliginiz icin:hi:
Yazicam yine.:one:
Ve diger herkese merhaba:hi:
Günleriniz güzel gecsin..:yes:
Ben vallahi haftasonu kaybımı hiç düşünmedim bile..
Konsere bile gittim:kalp:
Genel olarak üzüldüğüm tek şey verdiğim kararı uygulamamak..
Hayirlisi:kalp:
Herkes dikkat etsin..
Bu piyasa heyecan dolu ama bir o kadar tehlikeli..:yes:
https://www.instagram.com/reel/CvF9s...U2YjMzNjRlOQ==
Basarilar..