https://i.hizliresim.com/5yaboz.png
Printable View
Bnm beklentımde 17 milyon net kar.Oysa daha fazla olması gerektirdi zira 40 milyon euro'luk yatırımda son safhaya geldık.Bu yatırımın ROI 10 yıl olsa yılda 4 milyon Euro ek kar etmesı lazım kar 2 katına çıkması lazım ama nerde...Bu krızde ayakta kalsın yeter bana...pıyasa bozuk.Alacagımız olan senetlerımız odenmıyorr.Euronun artısı alacaklıyı vurdu borçlunun durumunu dusunemıyorum...kağıt 25 lira olsa zararım çıkmaz ödenmeyen borçlardan ...,YTD
Antispek arkadaşın gönderdiği grafiğe dikkat ederseniz fiyatın alt bant ve üst bant arasindaki hareketi en az 10 aylık bir süreç, simdi alt bantta, tekrar ust banta çıkması 10 ay sürse tarih 2019 MAYIS ayını işaret ediyor sanki fiyatta 11-12 TL.yi gösteriyor grafikte,
Geçtiğimiz yıl doların sert cıktığı dönemde bilanço olumlu etkilenmişti. En büyük sıkıntı aşırı sığ olması... Yıllardır yükselen bir performans sergiliyor bilançolarda
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trend dibini sıyırıyor olması cezbedici...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar değil de euro daha önemli bilançosunda. Euro artışı ile hem sattığı malda hem de stoktaki hammaddeden dolayı ciddi kar yazması gerekir. Euro hep yükselerek devam ettiği için her aldığı hammaddede satarken ekstra kar elde ediyor. İlk çeyrekte %23 olan brüt karlılığın ikinci çeyrekte %25 seviyesini geçmesi lazım.
Şirketin tek sıkıntısı satış tonajının artmaması. Sektördeki uluslararası firmaların yurtiçinde satın alma yapmaları nedeni ile Bakab için rekabet zorlaşmaya başladı.
2017 ciro da iç piyasasatışı yaklaşık yüzde altmış civarı 2018 1. çeyrek rakamları ihracar yüzde 70 ki çeyreksel olarak harika veriler dbir önceki bilançoyla karşılaştırıldıgında 2. çeyrek bilanço su ilginç olacak ve yönü belirler yılın geri kalanına 1. çeyregin rakamlarının devamı gelirse kar patlaması içten deyil daha öncede yazdıgım gibi 17-18 civarı bekliyorum net kar majı bence çok önemli yüzd 8 civarı gelmasi demek şapka çıkartılır baki amcaya neden olmasın