Açık arttırma ile mı yoksa kapalı zarf usulü mu nasıl oluyor bu işler acaba.. ytd
Printable View
Bir sorum daha var ? Bu BYD fabrikası Manisa 'damı kurulacaktı. Sadece bilgi almak için soruyorum üretilen bu araçlar acaba en yakın hangi limandan taşınabilir ?
y.t.d.
Bu soru da güzeldi. Bu durumda SOCAR limanı baskasina çok daha yüksek fiyata satabilir, kiralayabilir, kullandırabilir vs vs. bizim şakir e çay yok gibi olur sonrasında. Sokullu paşa genel kurulda sorar mı cevap alır mı diye bekleriz.
Salim baba sen ne düşünüyorsun bu hususta. Ytd
Ya da tam tersi iyi birşey olarak gösterilmekte istenilip mal vermek cart curt.
Makas veriside ikinci çeyrek için kapandı bugün gelen geçen haftanin verisiyle.
Zaten hep iki seçenek var. A sencegi önceki B seçeneği bu.
Bence A seçeneği.
Ama baktığımızda hiçbir aracı kurumda daha önceki Goldman sach satışının kıyaslamasıni yapmamış. Ytd
Liman kapasite kullanımının düştüğü zaman değerleme yaptırılıyor Petkim kko %85 olsa zaten o değerler çıkmazdı önce petkimin petlimden alacağını sermayeye dönüştürdüler petkimin petlimden alacağı kalmadı bedelliye socar katılmadı :) sonra petlimin bilançoda değerini düşürdüler sonra limanın en az iş yaptığı zamanlarda değerleme yaptırıp bedavaya aldılar olan petkimin en az 500 milyon usd gitti , şu mantık en kötüsü genel kurula gitsek ne olacak ? Ne değişecek bak gittiler bişey olmadı , 1) giden arkadaşlar ne için gitti ne yaptılar doğru yere mi gittiler hiç bir fikrim yok benim 10.000 hissem olsa bile giderdim sorularımı yüzlerine bakarak sorardım en kötü güzel bir İzmir havası aldım söğüş yedim geldim derdim ama bu tepkisizlik zaten şuan yapılanların nedeni şimdiye kadar ben hissedar olsam dava açmıştım insanları toplayıp yapmıştım Aydem almıştım bi ara kağıt inanılmaz düştü genel kurul katıldı belirlediğiöiz arkadaşlar bizde İstanbul merkezlerine gittik ne oldu 15düşen kağı 36 çıktı 6 ayda olur olmaz ama denemek lazım bu teslimiyetçilik kadercilik en nefretettiğim şeyler
Salim Hc Tarık Hc nın dedikleri doğru! Net.
Fikrini alabilir miyim? Ytd
Yönetime güvenimiz tamdır. Tam yol ileri... Siz 10 yıldır görevde olan ve şirketimizi bu eşsiz konumuna getiren yöneticilerimizden daha mı iyi bileceksiniz.
y.t.d.