Pekgy hangi pazarda islen görüyo?
Printable View
Kollektif yatırım ürünleri ve yapılandırılmış ürünler pazarı. Yani gyo pazarı. Ayrıca A grubu hisse
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%45 bossa
%35 aksen
%20 mndrs
Tamamdır. Teşekkür ederim.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Glbmd %50
Glyho %25
Samat %25
Bol şanslar
KATILIM LİNKİ
TAKİP LİNKİ
*************** KURALLAR *********************
1 - Hisse.net sitesinde kullandığınız üye isminizi giriniz.
2 - Listeden 3 hisse seçiniz.
3 - Hisselerin toplam oranı % 100 olmalıdır.
4 - Seçilen 1 hissenin toplamı en fazla % 50, en az % 20 olmalıdır.
5 - Hisselerin seçilme sebebi tercihen olup, yazılmak istenmiyorsa (.) konulabilir.
6 - Karışıklık olmaması açısından linke yazdığınız tahminleri bu topiğede yazmanız gerekmektedir.
7 - Listede olmayan eklenmesini istediğiniz hisse varsa ilgili topige yazarak eklettirebilirsiniz.
8 - Bist Ana ve Yıldız Pazar hisseleri yarışmaya dahildir.
9 - Yazılan hisselerin toplam oranı % 100 den fazla yada eksik olduğunda % 34 - % 33 -% 33 şeklinde değerlendirmeye alınacaktır.
10-Yarışma başlangıcı Alım ve Satım fiyatı Cuma günü kapanıs fiyatlarıdır.
11 - Yarışma haftalık olup, başladıktan sonra hisse değişimi olmayacaktır.
12 - Verilen linke yazamayanlar topiğe tahminlerini yazarken belirtsinler.Arkadaşlardan biri fırsat bulursa kaydeder. Edemezsekte günah bizde değildir.
13 - Tahminlerinizi her hafta Cuma gününden Pazartesi sabahı 09.30 e kadar yazabilirsiniz. 09.30 den sonraki tahminler yarışma dışı sayılacaktır.
14 - Sonuçlar Cuma akşamı yayınlanacaktır.
15 - Kazananları tebrik ederken foruma ayrıca yazılmayacaktır.
*** HİÇBİR ŞEKİLDE YATIRIM TAVSİYESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLEMEZ ***
Hay sen çok yaşa kardeşim.:yahoo::bravo:.Bari adımızın karşılığı olarak bir bakanlık kapmışım.:kahkah:Bunca çileye değdi.:halay:
Herkesin bildiği gibi,benim bu bakanlık,dünya üzerindeki en kısa süreli bakanlık olur...:drunk:
(Beni güldürdün ya Allah'ta senin yüzünü güldürsün...:yes:)
%50 durdo , %25 dgklb , %25 jants '' herkese başarılar dilerim. ''
..........................
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun. Hoparlörün yanındaki uzun kollu mavi gömlekli, kel olan;beyaz tişörtlü çocuğun kolundan tutan,hoca'da benim.:p:wave:https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a0226e7090.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
% 41 MNDRS
% 33 KOZAA
% 26 IPEK
Diceeem ...
Sallama haftam die salladım. ..
Durar Durar sallarım
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evvelallah ilk 22 yılda battık....2. 22 yıllık kalkınma planımda kendimi ve de madem ki bakan oldum ,ülkemi uçurmak hedefimdir.
Beni sizler bugünlere getirdiniz.Kendimi düşünüyorsam namerdim.Her şey ülkem için.....
Yavvv bu koltuk denen şey ne tatlıymış,hemen bürokrat havalarına girdim....:kahkah::bravo::yahoo:
Bakanları sıraları geldikçe tebrik edeceğim yeni görevleri için
Sayın Bakanım!!! bakın ilk günde kendinizi düzelttiniz ve düze çıktınız...bu koltuk ne uğurluymuş beee...boşuna yok satmıyormuş...mübarek sihirli koltuk...:halay:
http://icdn.posta.com.tr/mnresize/84...22/8676973.jpg
MNDRS 50-DOBUR 25-KERVT25
Çok yakışıklısın abim öyle hapörlör arkasından olmaz.....umarım bir gün o elini tuttuğun yakışıklının mürvetinde:; durumların vesile olması ile tanışmak dileği ile .............. biran önce yılların verdiği sıkıntıları atlatman dileği ile bol kazançlar ...sizin adınıza mutlu oldum durumların iyiye gitmesine
Pardon hep ileri olmuş
ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün bizlere bıraktığı önemli armağanlardan biri olan TBMM... kuruluşu olan 23 NİSAN 1920 gününe hitaben paylaştığım bu kurula destek veren siz değerli dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim .Vatan için verilecek olan en büyüğünden en küçüğüne görevleri layığı ile yerine getireceğinizden hiç şüphem yok .....Hepiniz sağ olun var olun, mutlu mesut olun....
kervt 33
sasa 34
banvt 33
Ahanda Gençlik ve Spor bakanımız Sayın DON KİŞOT da geldi...
ICBCT
ARMDA
ARENA
Şansınız, bahtınız açık olsun.
Sayın Bakan, sanırım bu günün önemi hakkında özel bir konuşma yapacak...tası tarağı atıp saydırmasa bari...
Fonet%50 goltaş %30 aslan %20
Akenr 34
Doas 33
Dohol 33
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun...