İyi akşamlar hocam Sanko da bozulma var mı ? Bu inişler alım fırsatı mıdır ?
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İyi akşamlar hocam Sanko da bozulma var mı ? Bu inişler alım fırsatı mıdır ?
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam tspor yoruum alabilirmiyim?
Hocam iyi akşamlar bakab için degerlendırme alabılır mıyım...teşekkürler
aranızda snkrn tutan varmı halen malum batak hissemiz :):):)
Üstad despc indes yorum alabirirmiyim
her 2side güçlü dinlendiler güç topladılar ındes 20 üzerinde cok sert hareket edebilir despc 3.3.5 arası cok yazdım gidecek diye 4.5 kat gitsede bu hisselerin cok beklentileri var önleri acık sabırla beklenirse 3 lü rakamlar bile görülür ben bu hisseleri görüyorum lakin ucuzken yazdım yükseldiğinde yazmak istemiyorum gideceklerini bilsemde
Üstad yarın hiselerden sistem al veren var mı
yarın.. zoren. aksen. mndrs. izleyeceklerim yarının çim pistinde koşacaklar YTD
Çelik bey bu ersunun hali ne olacak sizin pencereden nasıl görünüyor..
Mesela sokm güzel görünüyor ama 10 üzerinde elim yazmaya gitmiyor ali gürsu hisseyi cok dillendirdi bazı platformlarda lakin yükselen trend üzerinde drenç kırılmış pulback yapılmış koşmk için startta bekliyor
Celik hocam, 2020 kağıtları arasında anele. Enerji vardı. Fiyat ucuz sayılır. Iyi ihale aldığı biliniyor . Hareket bugün biraz etti . Ne düşünüyorsunuz. Ucuz kalan şirketlerden...
Çok değerli hocalarım. Yazılarınızı keyifle takip ediyorum. Başta Celik hocam olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Afyon yarın yada perşembe yeni yılı 5 üzerinde kutlamalı heyecanla bekliyorum afyon severlere duyrulur akşam akşam kulis yaptım :):):) ytd
benden bu kadar cümleten iyi geceler herkese bollkazançlar
Iyi geceler. Allaha emanet ...
Hayırlı geceler Allah a emanet olun...
merhabalar yine ulker grubu gozde var daha ucuz, grafigine bir bakabilme sansiniz var mi acabaRMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadlar günaydın
Geçen gece yazdıktan sonra uzaktan takibe devam ediyorum.
Arkadaş tavsiyesi ve KENDİ KARARIM ile ROYAL almıştım. Satışı gerçekleşmedi. Şuan baya geri çekildi. Bakıldığında 3.50 lerde desteği var. Şuan buralara geldi. Ama yukarı yönlü bayrak flaması vardı onu tamamlamadı. Satılmayınca geri geldi. Tmsfnin elindeki kağıtlardan olup karlılığını yükseltmek için çabaladığını görüyorum. 9 aylık bilançoda bir önceki aynı döneme göre 60 milyonluk bir karı göze çarpıyor. Ama toplamda hala 3 küsur milyon zararda. Tekrar satışı gündeme gelmese bile şubat gibi 4. Dönen geciçi vergide olası bir kara geçmesiyle hareketlenebilir mi? Sizin bir görüşünüz var mıdır? Teşekkürler,
Hocam KARSN ve ISYAT icin degerli yorumlariniz nedir?
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakan hocam geçen günlerseVKING bahsetmiştiniz. Şuan bu hisse için düşünceniz nedir.
Üzme beni Afyon 😂🤣👍
Tebrikler Sayın Hocam.
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam Afyon'un speği sen misin yoksa bir deh dedin gitti maşallah 😊😊