4oran temdit edildi
cevabınız için teşekkürler
Bankacılık endeksi her gün bedava para dağıtıyor bugünde yüzde 8 verdi kumar falan diyoruzda kumarda büyük ihtimal kaybedersin burada her gün kazanç var :) iki ayda yüzde 108 getirmiş bankacılık endeksinin adı gıdıvan endeksi olarak değiştirilmeli
Fışşşşşşşşşşşşşşşşşşkırtarakkkkkkk....
BOSPO nerelerde..
Crash otobanda derken böyle imiş meğerse..:drunk:
https://i.hizliresim.com/sofza94.jpg
Nebati, bu yükseliş öncesi (açıklayamam ama) Türkiyeye önümüzdeki günlerde para girecek demişti.
Gerçek oluyor.
Yanlız, TÜFE yi anladım da (onda epey mahirler), karşı tarafa kur güvencesini nasıl verebilmiş onu merak ediyorum.
Çok ilginç bir para girişi var.
Nebati bir yerden maden bulmuş olmalı.
Sonu bitcoin gibi olmasın da.
60 lardan 20 ye düşünce yüklü girenler bir de dolar kurundan etkilendi.
bist100 tüm hızıyla otobanda :oleyo:
fışşkiriyeeeaahh
ytd
Doktor morfini fazla kaçırmış...
Hasta ölüm döşeğinde çıldırıyor...
yoldaş dudu yazmıyor bu aralar yada ben rast gelmedim
adam yıllardır bizi uyarıyor ya borsa ya arsa diye ( arsa ben yazdım :) ) TL bir iluzyondur diyor hep
üstadı takip edip feyz alacağımıza eleştiriyoruz , küstümü ne
dudu abeyy nerdesin gel buraya da yaz , ahtapot ne kadar
Her şeyi önceden bilebilmek ne güzel...
Hep kazanıyorsun.
Soruların cevaplarını sonsuz öngörünle tahmin ediyorsun sınav kazanıyorsun.
Doların ertesi gün artacağını sonsuz öngörünle tahmin ediyorsun servetin katlanıyor.
Doların ertesi gün dip yapacağını sonsuz öngörünle tahmin ediyorsun servetin katlanıyor.
Yabancının tarihi diplerde olduğu bir dönemde ve dünya ile birlike ekonomik krizin en yoğun yaşandığı dönemde kimsenin düşünemeyceği gibi hisselerin patlayacağını sonsuz öngörünle tahmin ediyorsun bir ayda servetin ikiye çıkıyor.
Her şey yasal...
Hatta bu sonsuz öngörü yeteneğini değerlendirip danışmanlık şirketi kurup oradan da servet yapıyorsun.
Ne güzel bir dünya...
Bu giren fonlar nasıl fon...
Benim bildiğim ülke CDS leri belli bir seviyenin altında ise teknik olarak giremezler.
Yakında kokusu çıkar...
5 yillik dt %12 dustu anlami nedir
Durup dururken
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%7.35 bağladım 3 aylík
Son 20 yılda gelişmekte olan ülkeler içinde Türkiye ekonomisinin aldığı payın %40 düştüğünü biliyor muydunuz?
https://twitter.com/ali_hakan_kara/s...vZa1GVtmw&s=19
"2023 seçimine tek haneyle gireceğiz" demişti; Bakan Nebati'ye göre gelecek yıl sonu için enflasyon hedefi yüzde 19,9
https://t24.com.tr/haber/2023-secimi...e-19-9,1038694
Bende borsadayim bendede banka yok fakat 15 gündür sadece banka ve ulaştırma hisseleri uçuyor yükseliş genele yayılmıyor. Bunun kokusu çıkar diyorum Haydi hayırlısı.
Mevcut vadeli fiyatlarda, tipik bir Avrupa ailesi için enerji faturalarının gelecek yılın başlarında c. € 500/ay ile zirve yapacağını tahmin ediyoruz, bu da 2021'e göre yaklaşık %200'lük bir artış anlamına geliyor. Bir bütün olarak Avrupa için bu, c. € Enerji faturalarında 2 TRİLYON artış veya GSYİH'nın yaklaşık %15'i"
ayda 500 euro , doğalgaz ve elektiriğe para ödeyeceğine Güzel ülkemize gelir o parayla kışın her şey dahil otellerde kalır , tabi işi gücü olmayan emekliler için ideal
Bu arada turizm otellerinin tarihinde görülmemiş şekilde kasım aralık rezervasyonlarında şimdiden %50 doluluk sağlandığına dair sağlam haberler var
ne diyordu burada devamlı slogan atan vatandaş büyüklere masallar , küçüklerin gözlerinden öperim gibi bir şey işte
opsiyon yapmıştır ,kkm yapıp opsiyon yapılması..
Buranın ziyaretçisi daha çok, reklam yapayım.
Spotta hisse alıp viopta eylül vade satış yaparak 24 günde %5-6 hatta daha fazlasını kazanmak mümkün. Hissenin düşüp çıkması kazancınızı etkilemiyor işlem yaptığınız anda kazancı kilitlemiş oluyorsunuz.
Ayrı arbitraj fırsatları başlığımız var, ilgilenenler takip edebilir, ilk kez yapacaklar en baştan okursa tüm sorularına cevap bulacaktır. Ben yılbaşından beri her ay yapıyorum, yıllık getiri en kötü aylarda bile %30 altına düşmedi, genelde %40-50 arasında, bazı aylar %70 ve üstü getiri elde edilebiliyor. Şu anda da fırsat var o nedenle yazdım.
Mevduatçılar riski sevmezler, buna en yakın ama daha yüksek getiri sunan yatırım aracı bu.
Ortaköy de kumpir
70 lira oldu
Bunlar Devlet Bankaları yeni hükümeti finansız bırakmak için birine pazarlıyor olmasın?
Yoksa neden herşeyin EN OLUMSUZ OLDUĞU BİR ORTAMDA banka hisse fiyatlarını yukarı çeksinler ki?
Seçime kadar (Arap) yabancıya banka satarız hem de ordan gelecek dolarla içerideki doların başını ezeriz planı olabilir mi?
Dikkat ederseniz sanki ISRARLA Halkbankı yükseltmeye çalışıyorlar.
Ya içeride ya da yabancıya bir arz hazırlığı gibi....
SONUÇ:
Tüm ülke KKM ile kimsenin inanmadığı resmi yüzde 80 enflasyona karşın satın alma güçlerinin yüzde 75 ini kaybederken
Her şeyi önceden bilenler yine SERVETLERİNE SERVET KATIYOR sanki...
8.4 dolar dan alan 12 ayda 116% aldı..
Kaldıraç kullanan 11 i değerlediren 200%+
Hisseler 400%+
bilakis enflasyon etkisi/ gider-gelir oranı düştükçe enflasyondan daha az etkilenir oldular...
Alım gücünü karamsar/kronik muhalif yatırımcılar dışında kimse kaybetmedi..(shortlayıp batanlar da var)
bütün parayı elektriğe suya ekmeğe gömmediğimiz için..
fırın işletmecisi olmayan için anlamsız oranlar/mukayeseler
bu hesaplar sadece maaş dan maaşa yaşayan sıfır birikimlileri etkiliyor..
gelir gider oranı kaç ki devamlı, en temel ihtiyaç kalemleri ile servet mukayesesi yapılıyor ?
sanki kur hâlâ 8.4 da, gaz kömür global de füzelememiş, çıplak 140% tl zam gelmiş enflasyon var retoriği..
140% mı "enflasyon".. 116% sı kurdan
kaldı 24%.. usd emtia enerji artışını koy...
ama onlar 200 300% arttı, kur dışı 24% nasıl olur, eksi çıkıyor.. :he: :he:
gelir gider oranınızı artırmaya bakın..
trend dönünce çok kişi terste kalacak..
Tarihi hacim gelir. Masada olmayan fırsatı kaçırdı maalesef.