Kolay gelsin Mohikan arkadaşım.
Mipaz sayımın var mıdır?
D5803 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kolay gelsin Mohikan arkadaşım.
Mipaz sayımın var mıdır?
D5803 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar yayınlanan tabloda sayfa 147 de mardin ve ünye çimento sayımları yazılmı ancak sayfa 147 de bu hisseler yok gerçek sayfa nosunu bilen arkadaş buradan yayınlayabilir mi sevabına :)
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1877996
haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin
bir hafta yarışalım.
Acsel sayımı yapıldımı arkadaşlar. Sayfasını bilen varmı . teşekkürler
Sayın hÖzcan çok rica etsem mekap'a bakar mısınız. Biliyorum hocam çok görülüyor ve bizleri kirmiyor sunuz. Çok sağolun. Saygılarımla...
Hocam nisanda görür dediğiniz yeri hemen gördü Kardemir d aceba bu iblislerin başka bir hesabi mi var da mal mi dagitiyorlar siz gırtlak malda yazdiniz bi ara yabancı biyikli bence ayı piyasasının startını vericekler haftaya bu kanıya durdo nun yükselişinden tahmin ediyom sadece tahmin büyük ihtimallede secimi öne alacaklar takaslar yanıltıyor hocam saygılar
Sayın mohikan; önceki KRONT analizlerinizden galiba ilk olanı doğru çıktı. Üstadım kağıdın radyolarına baktığımızda tesadüfen veya manipülatif bir şekilde buralara gelmediğini düşünüyorum. Her yıl artan oranlarsa ar-ge yatırımı. Amerika’daki şirketin çok güzel işlere imza atması ( pazarlama ve pazara girme stratejisi nedeni ile fazla kar gelmedi oradan ama gelecek vaadediyor) kağıdın buralardan daha fazla düşmemesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi bir de Elliot amcaya sorsak ne der acaba. Size zahmet bakabilirseniz sevinirim. Saygılarımla. Sağlıkla kalın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi