Aselsan forumda da xxtrader diye biri vardi onu da engellemistim, oda ayni bunun gibi 20 ye dusecek, 18 dusecek, dusecek allah dusecek dedi durdu. O tader bu trader mi acaba:) Ikisi de engelli.
Printable View
Aselsan forumda da xxtrader diye biri vardi onu da engellemistim, oda ayni bunun gibi 20 ye dusecek, 18 dusecek, dusecek allah dusecek dedi durdu. O tader bu trader mi acaba:) Ikisi de engelli.
küfür yemekten bıkmadı lavuk.
Bu arada şahsi fikrim ky ye halka arz fiyatından aşağı gidiyormuş gibi yapıp tepki vereceği 17-18 lerde bilançoya kadar bekleyeceğidir.aman ha kesinlikle ytd.tam terside olabilir
diğer iki halka arz bu hisseye etki etmiştir muhtemelen, o iki şirkette halka arza katılmak isteyen buradan satarak fon yaratıyordur.
peş peşe 3 halka arz fazla oldu herhalde, zaten mlp hem süre uzattı hem fiyat kırdı, küresel piyasalardaki düşüş dalgası da tuzu biberi oldu.
şirket beklenen karı elde eder ve %70 dağıtma politikası uygularsa hisse başı 1,15 Tl temettü dağıtır gibi geliyor bana, bu da %6 temettü verimi demek,
300 M TL güncel pd olan bir şirket için bu kadar temettü beklentisi oluşturmadan halka arzda iyi bir talep elde edilemez herhalde
bimasın 2016 temettü verimi %2,1, tüpraşın 2016 temettü verimi %6.97 geçekleşmiş, bimaşa oranla iyi tupraşa oranla kötü verim beklentisi, ve tupraşın büyüklüğü itibarı sağlamlığı ortada bimaş da hızlı büyüme var ve şirket hisse düştüğü zaman geri alım yapıp sahip çıkıyor.
hisse halka arz fiyatında kalırsa eğer temettü verimi fena değil gibi duruyor
bence bu hisse ile ilgili en büyük soru işareti işletme hakkının bitiş tarihi, çok yakın bir gelecekte değil ancak, elbet bir gün o sürenin sonuna gelinecek süre yaklaştıkça da hisse üzerinde baskı oluşturacaktır. o günü kim görür o zamana kadar kim öle kim kala diyenler de olabilir tabi.
kafanızda çok kurgulamayın , çok detaylı dusunmeyın borsada , duz mantık yurutun..kucuk yatırımcı çok detaylı dusundugu için sürünüyor hep,hisseyle nikah kıyıyor ...bekle babam bekle ondan sonra ..5 yıl mı olur 10 yıl mı olur ....duz mantık yurutun ...ve zarar kes yapmayı prensip halıne getırın uzun vadelı yatırımcı olmak ıstemıyorsanız ...gerçekleri soyleyenlere saygı duyun ...