Hukuki boyutta olmayacak bir durum söz konusu olmaz, çok takılmazlar oraya. Burada nihai amaç İş Bankası’na hükmetmek diye düşünüyorum, bunu sadece Atatürk hisselerini hazineye devrederek yapamazlar. Hazırlık daha büyüktür belki de.
Printable View
Bakalim artik neler olucak ama madem boyle bir devir olucaksa hazirlik yapilmadan yapilan aciklamar yerinde olmadi . Surec bence cok uzadi demek ki is sanildigi kadar kolay degil
Isa ya 500 bn isb ye 50 bn rakamlarini telaffuz eden arkadaslarimiz umarim etkisi altinda biraktigi kisilerin vebalini almamis olur eskiye donuk yazilari okuyunca malesef uzuluyorum sonucta bir cogumuz bu rakamlara adepte olmus durumdayiz
Ben kendi adıma buradan gereken uyarıları yapmıştım bu kağıdı 3.500 ve üstünde alan 1250 dönebileceği riskini almalı diye bekirtmiştim hatta Warren Buffet’ın bir sözünüdr paylaşmıştımhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2632e3f6ea.jpg bu kural hiç değişmez
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Baskanlik sisteminde iki parti birbirlerine nasil destek olup ittifak kurdular ise umarim bu hissede yillarca haklari yenilen yatirimcilarin ve zor durumda kalan kurumlara ait olan haklarin odenmesinde de pay sahibi olurlar
:) bana kalirsa mevcut durum bu zaten herkeste bir korku oldugunu gosteriyor bu yuzden kimse alim tarafinda degil..
niye dönsün ?yıllardır söyleyen işbankası müdürleri var.hatta ömrü vefa etmedi.emekli iş bankasının müdürü iş b 650 iken söylüyordu 850 900 lira yken bile inanmak inanmamak sizin elinizde ve 4000 lira rakamları gòrdü 650 veya 1000 lira iken şu zamana geldi sizce zarar etti mi eskiden alanlar bu hisseyi sende bekle sende kazan 1 sene sonraki veya 5 sene sonraki fiyatını kim bilir ???
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.