Aslında tam tersi şeyler vaadetmişlerdi...Merkez yerine yerel yönetimlerin yetkisi arttırılacak ve önem verilecek denmişti...
Tabii kendileri kazansalardı...
Ama görüyor herşeyi herkes...2023 teki TOKAT çok daha büyük olacak !!!
Printable View
Bitcoin'i güvenli liman olarak gören uzman da gördük. Pes doğrusu bu kadar hayalcilik, bir de bloomberghte yayımlanıyor.
Bitcoin=dünya çapında manipülatif bir şey.
Akıl var mantık Toplam piyasa ederi 230milyar dolar. Günlük işlem hacmi 28milyar dolar. Mümkün mü? Belliki bir elden otomatik alım satımlar var. Ayrıca bunun 3-4 milyon adedinin ölü olduğu düşünülüyor yani 4'te biri ya kayıp ya hareketsiz.
Ayrıca ha bire milyarca dolarlık bitcoin çalınıyor. Bu çıkıştan önce 7 bin adet binance denilen popüler olan bir borsadan çalındı.
Kumarhane kapılarını yeniden açtı.
CDS: 419 dünkü veriye göre bugun kaç bilen var mı ?
bayağı bi düşmüş ben bişey anlamadım bu işten valla :D
Yanlışın var bimdeki organik yumurtalara bile geçen hafta zam geldi. istersen en yakın bim marketten öğrenebilirsin. migros falan değil yani bim.. Ama 3TR... kodu ile başlayan kimyasal antibiyotikli yumurtalara zam gelmediyse onu bilemem tabi. ben 0TR kodu ile başlayan organik yumurtalardan bahsediyorum diğeri bir de kanser ilaçları masrafı çıkarabilir..
Arkadaşlar, Sn.Atilla gönderiliyor diye bir şey yok. Adam zaten cezasını son saatine kadar çekiyor. ABD adaleti Trampı iplemiyor. Ya da Tramp adalete çok sadık diyelim. Bizim adalet poyraz, samyeli, karayel vb. rüzgarlara duyarlı yapılmış. Esnek bir ülkeyiz. ABD gibi kalas adaletimiz yok. Kısacası bizim medyanın yazdıkları, çizdikleri hikaye. Gerçek haber dışarıdan geliyor. Olaya tarafsız bakanlar gerçeği konuşur. Olayın içindekiler gerçeğin kendi menfaati doğrultusunda kabülünü isterler.
Yatın , keyfinize bakın. Ben öyle yapıyorum. Sonuçta etkisiz eleman olarak yıpranmaya gerek yok.