Adamlar göz göre k.y nın parasını çaldı. Hırsız bunlar yeşil hırsız bunlar.
F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Adamlar göz göre k.y nın parasını çaldı. Hırsız bunlar yeşil hırsız bunlar.
F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu Yunan gavuru yapmazdı kendi vatandaşına bunlardan herşey beklenir,yeşil küçük yatırımcı düşmanlığı.firma sahiplerinin ünvanı ve soyadları hariç yeşil i andıran bi tarafları yok.yeşillik kurutucu bunlar.
Yaw o değilde beyler twitter da bir adam herşeyi kaybettim diyor intihardan bahsediyor ygyo başlığı altında ve herkes patronu suçluyor haklıyız tabiki şu anki fiyatlar gelen bilanço bunu izahı olmalı patron nasıl böyle sessiz kalıyor nasıl böyle bir vicdan var anlayamıyorum....ben tanimiyorum dogrumu bilmiyorum ama adam Allah affetsin intihar edecem diyor yaaa böyle bi şey yok.....milleti dökmek ise bu evet millet döküldü patron al senin olsun milyonluk lotlarin .
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yeşil inşaat adı altında yeşiller ygyo yu sömürüyor,parayı kazanan bu şirket kaymağı yiyen toprak olasıca yeşil
Öğlen 0.83 ten alım gidiyordum. Verilmiş sadakamız varmış meğer
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu mantıklı hiç gelmiyor bana şelale şeklinde düşen kağıdı bu hangi küçük yatırımcı alma cesaretine sahip.ayrıca adam mal çıkacak olsa yataya bağlar yada ufaktan ufaktan yukarı götürür yedire yedire verir şelale olmuş kağıdı kime nasıl satabilecek , ayrıca beklentisi de yok kim neden alsın mantığım almıyor gitti.
yazdıklarımın hiç birisi kesinlikle ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak almayınız , birşey bilsem kendime faydam olur
SİZİN AKLINIZDAKİ NEDİN
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.