Bu Cuma ikinci tavan serisi başladı gibi
Merhaba bir süredir üzerindeki yükleri boşaltmakla meşguldu. Cuma günü ikinci tavan serisine başladığını düşünüyorum. Yıllar sonra olsa da 90 lardan 3 lira altına düşüşün teknik düzeltmesini twmamlamasını bekliyorum. Bunun için de hiç teknik bilmesen sadece fibonacci ye göre bile gideceği rakamlar heyecan veriyor.
Not: yazılanlar alımmsatım tavsiyesi değildir. Her yatırımcı alım satımlarından sadece kendi sorumludur. Bizimkisi 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir.
Fibonacci ilk olan oran 0,33 dür
düşüşün yüzde 33 ü geri alımı beklenirse 90 dan 2 liralara düşüşün 1/3 ünün geri alımı ilk hedef olabilir. 31 gibi rakamlara gelebilir tekniğine göre. Ama bu sadece bir düşünce. Kesinlikle bu fiyatlardan sonra alım veya satım tavsiyesi olarak algılamayın. 30 senelik bir küçük yatırımcı muhabbeti olarak görün lütfen. Yazdıklarım kesinlikle alım veya satım tavsiyesi değildir.
En azından ceza almamış. Sürekli işlem görmeye devam
Alıntı:
Originally Posted by
Baybo Bey
Teknik hedef sadece bir rakam olarak vermiştim. Bu kdar yükselişten sonra o noktaya ulaşması zor ve çetin tabi ki. Yoracak.
Bekleyip görelim bakalım.
Not: yazılanlar kesinlikle alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir.
Tek fiyat cezası almamış en azından. Kötü günün tesellisi😂
Nazar değdi tek fiyat geldi
Alıntı:
Originally Posted by
Baybo Bey
Tek fiyat cezası almamış en azından. Kötü günün tesellisi😂
Dün kenarından yırttı.,Bugün tek fiyat işlem cezası aldı..30 ekime kadar.
Başardılar bunda da. Şimdi spek ne isterse o olacak daha çok tahtada.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yatırımcı muhabbetidir.