ben bir şey mi kaçırdım (tamam biraz uykusuzum da)
kureyşanlı da kim
Printable View
Afiyat ossun Narin'im...Bi sey duyarsan bure hemman yazivir...Alıntı:
meclis restoran bedavadan ucuzmuş
biraz da biz helak olalım...
Abi karar verdin, 24 haziranda sandiga gidecen...En son Ecevit'e oy verdiydin, sanki ustunden asir gecmis.
Allah rahmet eylesin emme Ecevit'e verdigim oydan pismanim abi, o zeman kandirildigimi anlayinca teee Perikles zemanlarinin oncesinden itibaren siyaseti hatmettiydin, halen de hatmediyon ya.
Ben 24 haziranda oyumu Meral Abacik'a verecen abi...Kimse hile, hurda, trafoya giren kedi felan beklemesin, tarihin en temiz secimi ulacak.
Gorelim bakalim...
Abi eften puften aday ustune kuruluydu senin tezin.. chp saglam aday cikarinca sence de bu tez iptal olmaz mi.. yani chp tabani merale kayacak diyordun.. tam tersi oldu abi bence tez tutmadi..2. Turda aksenerin sansi daha cok goruyordun. ince vs erdogan ibre erdogandan yana bence.
Abi, ayvagubek analezi eften puften olur mu be ya?
Aha biyir, asagidaki analez benim hucamin analezi, bak ne dimiş:
Alıntı:
B. Sadık Albayrak: Yalçın Hocam geçen haftaki mülakatımızda, CHP’nin Yılmaz Büyükerşen’i cumhurbaşkanı adayı göstereceğini varsayarak, ilk defa bir sol parti olmadığı halde oy kullanmaya gideceğinizi ve oyunuzu onlara vereceğinizi açıklamıştınız. Bu beklenmedik açıklamanız çok tartışıldı. CHP henüz adayını açıklamadı, bugün hâlâ öyle mi düşünüyorsunuz?
Alıntı:
Yalçın Küçük: Kesinlikle öyle düşünmüyorum, kandırıldığımı düşünüyorum. Tayyip Beyefendi devamlı “ben kandırıldım, kandırıldım” diyor, ben de Kemal Kılıçdaroğlu tarafından müthiş kandırıldığımı düşünüyorum. Çünkü bu kadar gerçekdışı konuşan, her gün başka bir projeyle ortaya çıkan bir adam yok. Ben 30 yıldır, yüz yıldır Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren bir adam olarak öyle bir noktaya geldim ki, Tayyip Erdoğan’ı son bir ay boyunca öyle ısrarla eleştirdi ki, ben de inandım. Acaba hata mı yapıyorum, bu adam Tayyip Erdoğan’ı düşürmek istiyor diye Kılıçdaroğlu’na inandım ve geçen haftaki açıklamayı yaptım. Kandırıldım. Bir nokta var ki, Tayyip Erdoğan’ı Tüsiad, bütün oligarşi, büyük sermaye de düşürmek istiyor. Türkiye’de Tayyip Erdoğan artık persona non gratta, istenmeyen bir adam, indirilmek istenen bir adam, herkes indirmek istiyor. Akşener indirmek istiyor. Akşener samimi, Tüsiad samimi.
Alıntı:
Kemal Kılıçdaoğlu’nun hiçbir sözüne güvenilmez; fırıldak Kemal’dir. Ben haklıydım bu adamı devamlı eleştirmekte, hiçbir sözüne güvenilmez olduğunu söylemekte. Ama bir ay içinde sabah akşam Tayyip Beye en iyi muhalefeti yaptı. Demek ki bu adam, benim söylediğimden de daha da güvenilmez bir adammış, fırıldakmış. Bir de Gül’ü öyle bir övmesi var ki, insan utanıyor; “Gül, efendim, ne güzel ne güzel kuvvetler ayrımını anlattı” diye övüyor. Gül cumhurbaşkanlığı adaylığından vazgeçtiğini açıklarken öyle bir konuştu, kuvvetler ayrımını anlattı. Bunu çocuklar bile anlatıyor; işte yasama, yürütme, yargı ayrı işleyecekmiş de… Kılıçdaroğlu, buna “Ne güzel anlattı” dedi. Gül aday olmayacağını ilan etti. Gül son derece ürkek bir adamdır. Perişan bir adamdır. Biz Temren Hanımla çok önceden “Gül, bu seçime giremez” dedik. Her seçimden önce çıkar, bir hava yaratır, sonra girmekten korkar. Sonra da der ki, “Ben cumhurbaşkanlığına, her mevkiye geldim, başkasına ihtiyacım yok”. Tayyip Beyden korkar.
Alıntı:
B. Sadık Albayrak: Yalçın Hocam, mülakatımızı bitirirken bir yanlış anlama kalmasın diye tekrar soruyorum. Kılıçdaroğlu CHP’sine oy vermekten bütünüyle vazgeçtiniz mi?
Alıntı:
Yalçın Küçük: Kemal Kılıçdaoğlu diye akepe’li olan biri benim günahımı alamaz. Gitti, hanımefendiye Akşener’e “Sen vazgeç Gül’ü getirelim” dedi. Akşener kabul etmedi, “Ben aday olacağımı söyledim, ne Gül’ü getiriyorsun” dedi. “Al şu milletvekillerini anana götür” demiştir. O milletvekilleri şimdi sokaktadır. Onların ne olacağı belirsiz, YSK onları milletvekili adayı yaptırmayabilir. Bu Kemal’in ipiyle kuyuya inilmez, beni de kandırıyordu. Sen Gül’ü cumhurbaşkanı yapıp benden oy alacaksın! Günahımı vermem sana ve Gül’e. Yok ki günahımı vereyim. Şuraya bak. Bunu tekrar ediyorum, Akşener, güya 20 milletvekili vardı, elinin tersiyle itti, şimdi parayla adaylığı kazanmak istiyor. Kemal’in ipiyle hiçbir kuyuya inilmez. CHP milletvekillerinin hiçbiri adam değil, hiçbirine selam vermeyeceğim. Şunlara bakın, şimdi de görmeden imzalamışlar. Bir paket yaptılar ve açmadan okumadan Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiler.
Alıntı:
B. Sadık Albayrak: CHP’nin de içinde olduğu dört partinin ittifak yaptığı açıklandı. Akşener, neden bu ittifaka girmekte sakınca görmedi?
:)))))))))))))))))))))))))))))))Alıntı:
Yalçın Küçük: O milletvekili seçimi için, cumhurbaşkanı seçimi için değil. Akşener, Molla ayrı birer aday. Kemal’in adayı yarın çıkacak. O noktada şunu söyleyelim; rivayetler öyle ki bu aday CHP’li değil. Kemal Kılıçdaroğlu bir CHP düşmanıdır. Bugünkü CHP milletvekillerinin hemen hepsi CHP düşmanıdır. Bugün CHP’den milletvekili olanların çoğu Atatürk düşmanıdır. Yüzde 95’i, Atatürk ve CHP düşmanıdır. Kemal Kılıçdaroğlu dahildir, bunlar CHP’li değildir. Ne diyor Kemal Kılıçdaroğlu tabanına? “Niye” diyor, “partili olmayanı cumhurbaşkanı yapmak istiyorum, diye niye kızıyorsunuz?”
Yaaaaaaa Cingirakli Yalcin Hucami gordun nu?
Sinci yazinin icinde cok katilmadigim yer var sadece bi denesini soyleyem. Diyor ki, Tayyip Aga gidecek, rejim degistirilecek. Muarrem gelirse rejim degisir. Meral Abacik gelirse rejim degismez. Muarrem gelirse endeks 57.000'e gidecek demektir. Kuzu hocam yazmis abi,
emlak krizi, yonca felan filan. Obur forumdan okuyun...
Muarrem'in baskan olma ihtimali yok. Ikinci tura Muarrem kalirsa, Tayyip Agam baskan olur. Yani Muarrem, Tayyip Agami baskan yapmak icin getirilmis bir aday.
Muarrem, her Chp kurultayinda Kilicdaroglu'nun karsisina cikarilan aday degil mi?
Demek ki, o kurultaylarin hepsi yalandi. Muarrem, kurultaylarda ciddi bir aday cikar da bir anda Chp genel baskanligi el degistirmesin deye aday gosterilir, tum tvler de Muarremi gosterirlerdi.
Chp secmeni keriz degil abi.
Zati, Meral Abacik'in baskan olabilmesi icin Muarremi ezip, gecmesi farzdir.
Ezip gececektir be ya...
Muarrem kim ulla??
Ayvagubekli, 24 haziranda sandiga gidiyor, savulun ulla...
Gemerek mahkemesinden beri yaziyon, "Topuklu Efe baskandir"...