Hepsi CEHAPE nin kabahati :plc:
Printable View
cuma günü kırmızıya dönen
saatlik viop ve x30 renko barlar
henüz yeşile dönemedi
https://i.hizliresim.com/eupqkya.PNG
1619.5 lönkleri azalttım, 1 cetonluk lönk ile devam.
Çok zorlu piyasa oluyor yemekci abey, alımların hızlanmasını beklediğimiz bir noktada yataya sarıyor, cuma yutan bar atıyor, ayu formasyonu diyorsun bugün GAP ile açıp yatay bekletiyor.
Bugun tahvil de yukarı göz kırpma var o da dikkatimi çekti.
Xleş kendi dünyasında toparladı kalktı gidiyor 2 3 kağıdım tavan / 1 2 kademe gördü verdim başka kağıda geçtim xles tarafı olmasa vallahi bu bist30 çekilmez neymiş ya ne kastın gideceksen kalk yürü düşeceksin düş zıbar.
Bu kasmanın sebebini de açıklıyorum: çok fazla yerli sistem ile oynayan algo trader çıktı. Sistemler alındı satıldı bunlar ağırlıklı trend takip ve kısmen scalp sistemler. Palayı rahatsız edecek ölçüde hacim yapıp para kazandılar diye düşünüyorum çünkü binlerce kullanıcı var.
Su an sistemleri çarpıyor yani kısacası.
Ertesi gün GAP tahmin edenin kazandığı edemeyenin sabah zarari edip toplama şansı dahi bulamadığı saçma sapan bir piyasa. Gerçek yabancı olsa bu olamaz diye düşünüyorum. Enteresan işler. Neyse çok konuştum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim sadık yarim gara xleş tir svg. Abrek14. Koyun işine giremedik buradan ekmek yiyoruz işte 3 5. Ama esas hareketi hala burada (x30) bekliyorum, ünlü ve şürekası bakalim nasıl bir plan içindeler.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.