Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Ben jafayi iyi cektim. Yatayim... SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Çok güzel.
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim buyuk cokus oncesi tum yabancilari cikmistim ben Nasıl bir büyük çöküş?
Alıntı: Originally Posted by seref9 Nasıl bir büyük çöküş? 20 aralik dolar cokusunden once basbas bagirdim Dolara cakacaklar Yabanci fonlar kan aglayacak diye
Alıntı: Originally Posted by Webster 20 aralik dolar cokusunden once basbas bagirdim Dolara cakacaklar Yabanci fonlar kan aglayacak diye Yalan yok öyle yazıyordu. Gördüm bir iki defa.
Bir kalip alalade keci peyniri 100 tl ye aldim
Alıntı: Originally Posted by Econfin Kara çocuk şu TTE'yi satıp AES alsam diyorum. Başka param yok... Suan yapilacak en sacma sey
Alıntı: Originally Posted by Webster Bir kalip alalade keci peyniri 100 tl ye aldim Ben beyaz peynir almıyorum artık. Tost peyniri alıyorum. Daha ucuz oluyor.
Alıntı: Originally Posted by Econfin Ben beyaz peynir almıyorum artık. Tost peyniri alıyorum. Daha ucuz oluyor. Gidada ucuzu asla alma Ucuzsa mutlaka sahtedir gerci hersey oyle