Bu arada altın öngörüm doğru çıkmış...Kanımca bir noktadan sonra FED havlu atacak..işte o zaman tüm emtia ve özellikle altın ralli yapacak..EREĞLİ-ALTIN VS..
Printable View
bryat var bende. bir hafta önce aldım. hisse 2020 pandemi rallisinde beri 18 aydır düşmüş ve 2 tavan yaptı diye hemen açıklama istediler olağanüstü fiyat miktar hareketi diye.
endeks 30 bildiğin Kıbrıs kumarhanesi oldu tek bir hamle yok... hırsızla ortak olunca böyle oluyor demek ki...
spotta böyle bir zopayı en son 2008 krizinde yedim :kahkah:
pala sağolsun nostalji yaptı. iş bankası dışında ciddi bir kaybım yok. orda da çok mal dağıtıldığını sanmıyorum. kafadan taban açınca ne kadar dağıtabilirsin ki?
allahtan maliyet düşük.
sn borsavizyonun dediği gibi V tarzı bir hareketi ben de bekliyorum ama yarın için saatliklerde falan hiç umut vermedi. eylülü pas geçip ekim ortası gibi vade sonuna yaklaşırken terse yatırabilir. o zaman bilançolar da netleşmeye başlar.
iyi akşamlar.
Amaçları satmak değildir belki...
Seçime kadar ülkeye kaynağı belirsiz tonla para girmeye devam edecekse bu hareket sadece düzeltme... STK-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Makas gün içerisinde 100 puanın altına kadar geldi. Kapanışta 115 olmuş. Şu an THYAO,EREGL gibi pay vadelilerde %30-35 arası faiz var. Aynı makas endekste olsa 150-160 puan arası bir makas olması gerekir. Kabaca 50(%1,35) puan bankaların taban olmasından makası yedi pala. Son tabanlarla birlikte BIST30'daki 5 bankanın endeks30 'a ağırlığı %17'ya geriledi. 5 bankanın yarın %8 eksi yapacağını fiyatladı kısaca Endeks kontrat.
Halk güzel mal toplamış. 500-500-750 kontratları yazan Halkmış.
Bir Adanalıyla 15 yıldır evliyim ve bir 5 yılda ikna etmesi sürdü.
bu 20 yıl zarfında hiç kar yağmadı :)
kar_kış muhabbetide sadece Tufanbeyliler yapar.orasını adana saymıyorum.
sadece bir ihtimal , Belemedik Hacıkırı Pozantı istasyonlarında beklemiş olabilir.(oralarda kışın trenle geçerken kar gördüm.)Tekir filan zaten kışın karlı
Not:takıliim diye yazıyom dostum ..epeydir film önermeyince bende şiire sardım .Film seçiminde öneriye açığım.
Özel bankalar yarın da taban olursa 4.taban oluyor. O kadar uzun boylu değil bence. Marginden dolayı kurumlar eksideki hesapların bakiyeleri sabahtan tabana yazar yarın. Yapıkredi ve ISC zar atmak isteyenler için en mantıklısı makas itibariyle.