Kusurabakma boş bir konuşma olmuş. Millete ocak ayında doviz alınmasını salık verenleri eleştirmek yerine benim gibi hisse senedi tek seçenek diyeni eleştirmek çok başarılı olmuş.
Sizin gibi ne? Ben siyasetçimiyim ya da herhangi bir siyasetçinin oğlumuyum? Bana ne bu eleştirinin adresi ben değilim.
900 endekste de atıp tutanları gördük sonra ne oldu. Benim açımdan sıkıntı yok Eleştirinize saygı duyarım. Ama bu işe ısrarla siyaset karıştırmanızı anlamıyorum.
Olumsuz musun ya da olumsuz mu düşünüyorsun. Gider short yaparsın o zaman. Ya da borsadan uzak durursun sana göre doğru zamana kadar bu kadar basit. Olumsuz olup borsada olmak profesyonel bir yaklaşım değil. Yoksa benim işim olmaz siyasi düşünceler ile.
Burada yazılan yazıların % 90 nı ego tatmini yatırımcıya da zerre faydası yok olmayacakta. Yoksa benim için hava hoş yani.
Demirbank meselesi de öyle google dan okunarak öğrenilebilecek bir şey de değil.
Yazık değil mi GM leri bir birine çok yakın iki banka.Biri basiretli tacir çalmamış çırpmamış hırsızlık yapmamış birilerinin ayağına dolandı diye batırılmış.
Bir diğerinde kendi şirketlerine kredi verilmiş kalanlar da kamyon kamyon çuvallar ile taşınmış içi boşaltılmış sonra battım ayağına yatılmış.Yazık değil mi Cıngıllıoğluna?
Şimdi ki durumların da o zamanla zerre alakası yok.Ha siz şimdi ki durumu beğenmez eleştirirsiniz benim buna lafım yok.Ama hiç alakası yok yani o zamanla şimdinin. Ben bir bilen olarak bunu yazayım sonrası zaman gelip geçer göreceğiz ne olacak.
Çok değil bundan 10-11 ay önce bankaları batık kredileri var diye batıranlar şimdi başka laflar ediyor ne zaman 9 aylık bilançoların arefesinde. Neyse bazı şeyler çok komik yani.
Bu topic hiçbir zaman yatırımcıya faydalı olan bir yer olmayacak olamayacak.Nokta.