Devletin en iyi çalışan kurumu iletişim başkanlığı. Hükümet aleyhine ne kadar yayın var hemen engelleniyor sosyal medyada ne kadar hükümetin aleyhine içerik var hemen haberdar oluyorlar.
Printable View
Devletin en iyi çalışan kurumu iletişim başkanlığı. Hükümet aleyhine ne kadar yayın var hemen engelleniyor sosyal medyada ne kadar hükümetin aleyhine içerik var hemen haberdar oluyorlar.
Sonuç mu sonucu göreceksin..
Ekonomik krizle sınamaya benzemez bu iş. Milyonlarca insan hem kendi canı hemde çoluk çocuklarının canı ile sinandi
Yargilanmasalar bile. Bu iş bitti...
Tankın önüne atlayan bu millet. O beton kolonunu biyerlerine döşemesinide bilir sandıkta.
Zerre kadar imajları varsa . Göçük altında kaldı.
Helal olsun.
Bu yağmacıları pataklayanlara.
Günler sonra ilk defa bunların dövülmesi. Gücün gösterilmesi bir nebze acımızı dindirdi.
Bu yağmacıları tamamen temizlemeye devam.
Daha önce de çok ciddi depremler yaşadık ülkedeki ama ben hiç böyle arsız insanlar topluluğu görmedim. Nasıl bir vicdan televizyon kucaklayan mi ararsın. Beyaz eşya götüren mi? Yada bebek malzemesi satılan dükkandan bebek arabalarını yağmalayan mi ? Nasıl bir ülke oldu burası kim bu hale getirdi hakkımı helal etmiyorum. Ne kadar Afgan Suriyelilerin vb varsa sık.. r olup gitsin lütfen.
Eğer bunları yapanlar Türk ise onlar da defolsun galiba Ümit bey i dinlemek lazım..
Bence bu hainleri her zaman paylaşalım.
Görsünler bir daha yağmaya kalkışanların sonunun ne olduğunu, artık hatta akıllarının ucundan bile geçirmeye bile çalışmasınlar.
Biz burada yapamayız deyip kendi çöplüklerine gidene kadar.
İlk defa izninizle küfür edeceğim bu lağım farelerine.
..............
canım cok sıkılıyor.Ruhum daralıyor.