https://www.youtube.com/watch?v=2Z5mO53_RUI
Printable View
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Matriks Haber
@MatriksHaber
Putin, BRICS zirvesinde üye ülkelerin finansal alandaki işbirliğinin ele alınacağını söyledi
-Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kazan'da düzenlenen BRICS Liderler Zirvesi'nde, üye ülkelerin finansal alandaki işbirliğinin derinleştirilmesi ve birliğin genişlemesinin ele alınacağını söyledi
ÖS 12:09 · 23 Eki 2024
·
767
Görüntülenme
pit haber böyle
Hakikaten ilginç bir ülkeyiz,burada sizlerin söylediği şeylerin daha fazlasını ben 10-15 yıldan beri söylüyorum.Düşüncelerimden dolayı ağır bir bedel ödemiş biriyim.Sahi siz ne bedel ödediniz?Bu muhalif kesimin kızgınlığı ne.(Muhaliflik ise ben sizden daha çok muhalifim.Bu konuda hakkımda mahkeme ilamı bile var:) Şaka yapmıyorum ha yanlış anlamayın.Özel olduğu için buradan paylaşmamı da istemeyin.Yüzyüze görüşmek isteyen olursa paylaşırım.)
Ne demişti Tandoğan geçmişte,bu ülkeye kominizm gelecekse,onu da biz getiririz.Bu nedenle iktidarın bu son çıkışı bana ,bu ülkede muhalefet yapılacaksa onu da biz yaparız gibi geldi.Tandoğan kominizmi getirseydi,ülkeye kominizmi getireceğiz diyenlere gerek kalmazdı.Şimdi de muhalefete gerek yok o zaman,böyle de bir ironi yapalım.
Tr BRICS e 500 milyar dış borçla girerse.!!!
BİST anında.!!!
Çöker.!!!
Döviz kurları.!!!
3-4 katına fırlar.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Mevcut muhabbete kimse itiraz etmediğine göre...
Long'da yakalanan yok galiba... "M'aşşallah" diyelim. :bravo:
Mevzudan bağımsız...
Özellikle sosyal medyada, başta "temettü emekliliği" savunucuları olmak üzere,
düşüş sürecinin başında KCHOL güzellemesi yapanlar vardı.
-"Ülke batsa, KCHOL'a bişey olmaz vb..."
N'apıyorlar acaba?
980 üstü rakamları terk ettik mi ?
yoksa son bir 977--981x aralığını zorlayacak mı ? onu çözmeye çalışıyom
Ne konuşuyorsun arkadaşım ... Şu andaki siyasette geyiği donulenlerin alayı ya komünizmi engelleme derneğinden ya da milli Türk talebe derneği torbasından geçmiştir.. alayı Amerikan bilmem nesidir. Birbirlerinden farkı yoktur. Ne derseler odur... Burada geyik mastürbasyonu yapıyoruz bakma... Devlet akliymis.. fetosundan ocalan ina, Tayyip in den bahçeli sine hepsi bu derneklerin tornasindan çıkmıştır.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi