Bu arada biz STAR 'a dolaylı ortak olarak hangi değerleme üzerinden ortak olduk arkadaşlar. Bilgisi olan var mı ? Sanırım Tüpraş 'ın uçtuğu zamanlara denk geliyor du?
y.t.d.
Printable View
Bu arada biz STAR 'a dolaylı ortak olarak hangi değerleme üzerinden ortak olduk arkadaşlar. Bilgisi olan var mı ? Sanırım Tüpraş 'ın uçtuğu zamanlara denk geliyor du?
y.t.d.
Spenc kardeşim, gn kurula benim yeğenim ve bir ortağı katıldı.Bu sorular soruldu, yönetim çoğu sorulara bahanelerle, teknik yetersizlik ve yönetim önemsememesi sebebiyle divan sadece Okullu ve ona bağlı diğer hissedarın sorularını ciddiye almış, ama neticeyi görüyoruz halen bir açıklama yok.Okullu av.Ve mali konularda yeterli kişiler getirmiş.Sonuç?
İlmek ilmek işliyorlar maalesef yapmaları gereken basit tek iş arsayı stara satacak okadar 400 milyon usd gelir gelecek borç azalacak petkim normalleşecek
***petlim zaten petkimin alacağının sermayeye çevrilmesi ile zombilikten kurtuldu petkime bir zararı yoktu petkimvd kko iyileşince zaten kredi taksitlerini ödeyecek yapıya gelmişti ama nasıl geldi petkim 100 milyon dolar alacağına su içerek
yaptıkları 3 senedir yazdığım gibi petkimi kötü varlıkların olduğu şirket yapmaya çalışıyorlar
tutanağa aldırdınızmı soruları ?
hangi maddelerde soru sordunuz
özel denetim vs istedinizmi
toplantı komseri var vs soru sormak mevzu değilki onu tutanağa işleticeksiniz 1 hissesi olanda 1 milyar hisse olanda aynı hakka sahip
https://www.petkim.com.tr/genel-kurul
2025 tıklayın sorular ve verdikelri cevaplar mevcut
Yazdıklarıma katılıyorum, ama gn kurullarda bunlar gerçekleşmiyor, komiser yiyip içmeye geliyor ve yönetimin yanında genelde.Teorik olarak doğru ama fiilirealite farklı.Divan başkanı geçiştiriyor.
Ayrıca gn kurula çok donanımlı katılmak gerekir.Hukuk va mali konularda yeterli kişiler gibi.
Okullu böyle gelmişti, sonuç yok.Süre doldu açıklama yok.Oradaki özel görüşmeler var hepsi soru işareti.Sufle olabilir.
Öğle boşluğunda yazdım, yoğunluğum var, herkese selamlar.
Ülker genel kuruluna katıldınız sanırım tarık hc ne değişti şöyle bir iki kelam edebilirsiniz. Sonucunuda ve aldığınız kararinizida yine kendiniz biliyorsunuz, paylastiginiz soylemlerle tabi..
Ya da şişe genel kuruluna katılan hatta soda sanayi forumuna katılan pekcok forumdas hatirliyorum.
Bir pasabahce tabağı temettü alamayandan, sodanin şişeye dahil olmasına kadar pek çok forumdas kurullara katılıp sonuç alamadıklarını paylaştılar. Oysaki şişe azerilerinde degil.. Ytd
bende katılıyorum genel kurullara mesela bitane örnek ben senede 5-10 tane genel kurul yapıyorum :)
https://www.afyoncimento.com/wp-cont...vap-yazisi.pdf
sonunda ne oldu dersiniz adam 1 gün öce yk başkanı seçiliyor sonra birden bırakıyor :)
Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet HACIKAMİLOĞLU'nun 31.03.2018 tarihi itibariyle istifa ettiğini belirten dilekçesi görüşülmüş
ve istifasının kabulüne karar verilmiştir.
*aydem yazdım zaten ordada genel müdür cfo ve yk başkanının istifalarını istedim 2 sene içinde hepsi gitti
Elektronik olarak katılım sağlayan pay sahibi Tarık Şahin tarafından; "2 senedir paydaslarına ve
yatırımcılara verdigi hiç bir yatırım sözünü yerine getirmeyen,6 ayda bir yatırım stratejisini
degistiren, sirketi mali ve idari anlamda sirketi kötü yönettigine inandıgım sayın yk baskanı cfo
ve genel müdürümüzün paydas olarak istifalarını istiyorum,yk baskanımız 2021 de bloomberg e
3 senede 2 kat üretim söz verdi 2 senede gerçeklesme ne oldu, geçen sene davos ta da aynı sözü
verdi, tahvil geri alımına 40 iliskili firmalarda alacagımız 60 toplamda 100 milyon dolarla hibrit
santralleri bitirseydik, 2023deki üretim ve favök çakılması yasanacakmıydı" hakkında Yönetim
Kurulu Üyelerine ve CFO'ya soru yöneltmiştir. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel
Müdür Ömer Fatih Keha ve CFO Hamdi Alp tarafından soruya ilişkin ayrıntılı açıklamalar yapılmış
ayrıca sorulara verilen cevaplar en geç genel kurul tarihinden itibaren 30 gün içerisinde Şirket
web sitesinde yazılı olarak da yer alacaktır.
gözde girişimde 1 genel müdür gitti onu arada unutmuşum :)
https://www.gozdegirisim.com.tr/docu...i-tutanagi.pdf
olumlu olanlarda var tabi ısızu ve batı çimde değerleme ve sermaye artışları yaptırdım
ülker şirket birleşmeleri
kerevitaş besler birleşmesi
gözde girişim sahip olduğu polinas grup sadeleşmeleri vs
kendinizi küçük görürseniz karşınızdakide küçük görür
Genel kurula katılıp üyelerin değişmesini sağlamak ya da katilimip degistigini sanmak bence oldukça manidar.
Kaldı ki o üyeler yine kurullarda seçiliyor ve kurulla gönderiliyor.
Şirketin ana yonetimindeki fikirler baki kaldıkça, hicbirsey değişmeyecektir. Sistem aynı şekilde devam eder sisteme uymayani zaten gonderiyorlardir.. ytd