:)))))))))))))))))))))))))))
Printable View
:)))))))))))))))))))))))))))
açılan sandık yüzdesi henüz çok düşük
en az yüzde 70 civarına çıkması lazım açılan sandık sayısının
o yüzden beni huniliyle karıştırma
o tek sandıkta da sözde kendi zaferini kutlar :)
Hdp baraji suan gecti ve 63 milletvekilligini kapti. Akp'nin milletvekili sayisi suan 301, 300'un altina dusecek buyuk ihtimal, bekledigim budur, boyle oldugunda artik hersey Bahcelinin iki dudagi arasindadir.
"City of London" un istedigi budur...Onemli olan bunun borsaya etkisi, yogusam aptallar istedigini kutlasin, aptallarin icindeki en aptallarin Chpliler oldugu tescillendi, onlar kutlasinlar, neyi kutlaceklerse?
:))))))))))))))))
https://www.youtube.com/watch?v=fC976fuQm4E
viper a odaklanma
sen kaybedersin :)
https://www.youtube.com/watch?v=tG7eW5j7dz4
guguk kuşunun son numarası sayesinde malum parti mecliste
Bu seçimde balıklar oy kullandı mi yav
Tilki TV de marmara denizini kırmızı gostermiste :)
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi şinci ben secimin sonucunu bildim.
Defalarca Turkiyayi ulkucu birinin yonetmesi gerektigini yazdim, belki 10 defa yazmisimdir.
Defalarca Turkiyayi Bahcelinin yonetmesi gerektigini yazdim.
Erken secim karari alindiginda, Meral Abacuk, anketlerde % 17-20 arasindaydi ve ruzgari arkasina almisti. Ben de Meral Abacuk didim. Emme "parlamenter sisteme geri donecegiz" deyince undan hemman vazgeciverdin. Ayvagubekli doktrinine uymayani derhal satarin...
Sonra Cumhur ittifaki ortaya gelince, Cummur ettifakini destekledim gariiiii....Burada doktrine uymayan Tayyip Agamdi...Bunu da defalarca yazdin...Doktrine uygun olan Bahceli idi. Ulkucu olmali emme laikligi one cikarmaliydi. Ataturkculukten sık bahsedilmeliydi, dindarlik en sonda olmaliydi. "Bahceli'nin baskan olmasinin tek bir yolu var" deye belki 5 kere yazmisimdir. Bu ustu kapali bir yazimdi, 6.sinda altindakini de yazdimdi.
Ne dediydik? Muharrem ve Kilicdaroglu Akplidir dediydik.
Cumhur ettifaki kurulduktan kelli, Bahceli "af" didi. Tayyip Agam gayet yumusak, "gundemimizde yok" didi. Bahceli, tekrar "af" didi. Tayyip Agam sesini cikaramadi, Binali ve Bozdag "dusunmeyoruz" deye cuvap verdilerdi.
Muhrrem ise, "Tayyip Agamin, Pensilvanya'yi feto'nun olurunu almak icin ziyaret ettigini" acikliyordu. Tayyip Agam ile Muarrem, hacivat-karagoz gibin dovusurken, Bahceli yeniden "af" diyordu. Mhp'nin oy artisi tamamen buna baglidir.
Yazdiklarimin dogru olup olmadiginin test edilmesi mumkundur.
Sayet sinci af cikarsa, yazdiklarim tamamen dogrudur. Bundan kelli devleti yoneten Bahceli'dir.
Analez tamam...
Not: Irakiyi birakmamis ossam, bunlari secim oncesi de aynen boyle madde madde yazardim...Irakiyi cekmeyince tamamen toparalayemeyon...