O başvuru tarihi .Ne zaman dile getirdiler? İişte bu yüzden sahtekralık. 3 tl lil hisseyi 40 tl yapıp sonra 80 den bölünme dediler. Kazığın boyutu çok büyük.
Printable View
Dinsizlik nirvanaya ulaşmış kişilere mahsuzdur. O kişilerde asla kötülük bulunmaz. Bu nedenle dünya üzerinde sayıları azdır.
Borsada işlem gören şirketlerin Sahiplerinden kaç tanesi dürüst ki.?
En son dikkatimi çeken,MEGAP isimli şirketin bedelli sermaye artırımı kararında ,Oranın zırt pırt değiştirmesi..
Önce yüksek oranda bedelli açıklayıp Kağıda taban çektirip 4.10 TL ye indirip,Kağıdı brüt takoza soktularSonra oranı revize edip düşürdüler,Bu kez de Kağıdı uçurdular.Bugün baktım kağıdın fiyatı 6.49 TL TAVAN Kapatmış..
Buyur sana dürüstlük..!!
Durum bu..
Newyork Times 30 Kasım etkinliği
DealBook Summit
https://www.nytimes.com/events/dealbook-summit#speakers
veeee...
konuşmacılar... :kahkah: :kahkah: :kahkah:
https://files.catbox.moe/s74r5n.JPG
yatırımcının kendiyle mücadelesi
dayı neden türevi hedge yaparsın ?
çift swap yemenin gereği ne ?
** teminat yatır
Cihan Kolivar için tahliye kararı verilmiş
coinci el salvador sri lanka 2.0 olma yolunda...
bitcoin şehri şey oldu gibi..
coinci nayib :he:
Ben Sulun'de 2018'den sonra beklemedim. Hep parami 2'ye katladim ona geldim.
Ama her geldigimde parami sifirladi.
Hisseyi aliyorsun 1 hafta sonra MB baskani gorevden alinmis hop karanlik odada taban, 2 gunde %30 hisseden yiyorsun, %20 dolardan. Sonra 1 sene o gireni cikarmakla ugras. Secim tekrari desen, swap krizleri desen... 3 kere oldu aynisi. Dur bakalim, bu 4.de tutturdum, ama cabuk isi bitirmek gerekiyor. Ne kadar uzun kalirsan basina bir musibet gelme ihtimali o kadar artiyor.
Haha. Borsadan kim milyarder olmus ki. Gunluk bu ise bakanlar hicbir zaman buyuk resmi goremez. Tecruben nasil balk Sulun'de Kar adam? 5 kademe ile ugrasirken kagit 1500 kademe koydu. Biz de senden farkli degiliz yani, 50 kademe ile ugrasirken kaptiriyoruz.
Neyse bu Sasa ve Hektasda bayagi gercek temettu yatirimcisi vardi. Sevinsin onlar en azinda. Kumarbazlarin kaybetmesinde sorun yok.
günaydın arkadaşlar..
puslu ve soğuk bir sabahtan selamlar
Elimdeki hisse senedinin piyasa değeri, Hektaş'ın piyasa değerinin altına düşünce üzülmüştüm. :)
48 saatliğine geçilmişiz.
Bugün tekrar geçtik.
1,5 milyar USD 9 aylık karımız var.
Hem de dağıtılabilir temettü cinsinden. :)
Bankalar dahil var mı bize yan bakan !!!
Sasacılara yine tuş 151 taban
Dünya gazetesinin ismi değişmiş.
Bundan sonra ismi "Nasıl Bir Ekonomi" olacakmış.
günaydınlar
bedelsizlere atlar şimdi bu bilinçsiz güruh!Finansal okuryazarlıkları yok sasa kont yeo tao diyerek miletin seks kölesi konumua düştüler !3 milyon yatırımcıyı öpmeden bırakacaklar mıydı:)
Patronlar nasıl hisse satmalı ?
Oyak gibi, 100 milyon USD hisseyi, Bist'teki zirvesinden mi ?
Sabancı gibi, 118 milyon USD hisseyi, Bist'teki değerinin %17 altından kurumsal yatrırımcıya mı ?
Oyak olayi neymis izmut?
Iskontolu kurumsala satmalari daha makul. Mali alan adam da biraz tahtayi savunmak zorunda kalsin.
Sasanın defter değeri 5.50 gözüküyor pd değeri 26,nasıl alıp götürmüşler öyle,50 bile bu hisseye fazlaydı,zaten kalkış noktası oraydı:plc:...En son megap vardı bende bedellisine katılmıştım,maliyet hala 2.75 gözüküyor bende hisse 6- 7 arası olmuş,ben 3.50 postalamışım,zaten bedellisine katıldığım hisseler hep katladı gitti ben %25-50 ile yetindim,oda bana yeterli geldi...en son bedelliyi takip ettiğim BASCM var bakalım ne olacak,devamlı R topluyorum...ytd.
Twitter oyuncağı gidince eski defterlerin açılacağı tuttu. :p :p
Enerji Bakanı Dönmez: Doğalgazda Aralık'ta fiyat değişikliği olmayacak - NTV
18.11.2022 12:26:40 Enerji Bakanı Dönmez: Doğalgazda Aralık'ta fiyat değişikliği olmayacak - NTV
18.11.2022 12:18:20 Enerji Bakanı Dönmez: Karadeniz gazı 2023 Mart ayında sisteme verilecek- NTV
18.11.2022 12:15:00 Enerji Bakanı Dönmez: Karadeniz gazında denizde ve karada boru serim işlemi bitti - NTV
Sosyal medyaya bakıyorum
Kimi sasayı 167 taban dan almış foto koymuş, diyorki düştükçe alacağım )))
Kimi diyorki benim zaten maliyetim düşük, foto koymuş 60 milyonluk hissesi var )))
Maliyet düşük olunca giden para para değil sanki, 2 günde 12 milyon buhar olmuş maliyetim düşük diye seviniyor.
Belli periyotlarda soyulmayınca rahat edemiyoruz.
Banker kastelliden beri hiç bitmiyor, imar bankası, kombassan,jet fadıl,tiran saadet zinciri,thodex coin, çiftlik bank, say say bitmiyor
Sasa yatırım yapıyor söylemiyle tüm ülkeyi sasa cı yaptılar
Sasanın yapacağı yatırım 330 milyon dolar
Fort otonun yatırımı 2 milyar euro
Demekki derdiniz yatırım yapan hisse değil
Bu iş çiflikbank olayına gitmez inşallah, yazık insanların birikimine, olan yine en son vagona binen kalabalıga olacak
Esas Holding, toplamda Pegasus'un yaklaşık %7'sini temsil eden 7.160.982 adet paya kadar nitelikli kurumsal yatırımcılara satış işlemine başladığını duyurdu
Esas Holding: (Pegasus) İşlem kapsamında satış fiyatı 1 pay başına 315 TL belirlenmiş olup, işlem'den elde edilen brüt hasılat yaklaşık 2.255.709.330 TL'ye tekabül etmektedir
Yeni sayfa neden açılmadı? Eskiden 1000 sayfa olduğunda hemen yenisi açılırdı. Gerçi o zamanlar buralar entry kaynardı. Hey gidi günler
Fed/Collins: Fed muhtemelen faizleri daha fazla arttıracak
.
18.11.2022 16:39:06 FED/COLLİNS: FAİZ ARTIŞI SONA ERDİKTEN SONRA, FED'İN BİR SÜRE DAHA FAİZLERİ O SEVİYELERDE KORUMASI GEREK
18.11.2022 16:38:32 Fed/Collins: Fed'in enflasyonu düşürmek için yapacak daha çok işi var
18.11.2022 16:37:59 Fed/Collins: Fed muhtemelen faizleri daha fazla arttıracak
.
Kuşlar, artık ederini buldu gibi görünüyor.
Türk hava yollarının takati kalmadı.
Zaten piyasa değeri tarihi zirvelerinde.
Pegasus keza öyle.
Sahibi, %17 iskontolu senet satıyor.
Havacılıkta, kıyaslama yapılabilecek, çok sayıda dünya firması var.
Dolayısıyla, çok fazla şişirme imkanı yok.
Bist'te, kelepir denebilecek pek şirket kalmadı.
Bankalar, şu anki bilançolarla, kelepir gibi görünse de, gelecekteki bilançolarla çok pahalı hale gelebilir.
TCMB 9
FED 5
Nasıl ama ?
FED'in başına, ismi R ile başlayan, Harward mezunu ekonomist lazım :)
pegasusa iş yatırım 650 hedef vermiş. Benim yok. Almamda .Kumar gibi. Gözünü kapatan alır, sonrada testis geçer ayrı konu.
17.00 tl den beri takip ederim.
Havacılıkta tek pirim yapmayan Tav gibi duruyor.