*Arkadaşlar satan satsın alan alsın da bunu burada paylaşmak neyin tatminidir ??
Printable View
*Arkadaşlar satan satsın alan alsın da bunu burada paylaşmak neyin tatminidir ??
*2 Ay evvelde arkadaşın biri 2,30 dan sattım daha nereye çıkacak ben sattım o kadar demişti. Sonuç ortada...
*Böyle trade edenler er yada geç çarpılır. 3,80 den satan 3,50 yi, bekliyordu. Sonuç 4,15. Bu işler boş işler. Yatırımcı olun. Olmuyorsanız da burada paylaşmanıza tatmine lüzum yok..
*Favök marjı bukadar iyi olan kaçtane senet var. Haziran bitmek üzere en geç ağustos 10 a kadar bilanço gelecek. Euro kapanış bu seviyelerde kapatırsa bilançoya kadar bu fiyatlar hala beleş.
*O kadar yazdık tablolar oluşturduk şirketin röntgenini çektik adam gelmiş 4,15 ten sattım da 3,90 a gelirde. Vay vay vay.
Bu mantalitede olanlar, siz batmaya mahkumsunuz.
Kar cebe yakişir ben bu hissenin hareketlerine göre düşüncelerimi söyledim . Tatmin konusuna gelince bugün alış yapmayan bütün arkadaşlar az veya çok kar olduğunu düşünüyorum bu nedenle ben kar ettim siz zarar ettiniz durumu yok . borsa karar verme ve uygulama oyunudur . kaldı ki biz kimiz ki başkasının kararını etkileyelim .
Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
* 2.çeyrek sonuçları kapsamında yaptığım çalışmada olması gereken fiyatlar çok daha yukarılardır. 30 haziran da EURO kur netleştikten sonra hedef fiyatımı açıklayacağım.