Son çeyrekte ciro ve karlılığı olumlu etkileyecek gözden kaçırdığınız en önemli unsurlardan biri okul kantinleri benim gözlemlediğim genellikle PINAR ürünleri satılması Benim kar tahminim 55 civarı olacağı
Printable View
Son çeyrekte ciro ve karlılığı olumlu etkileyecek gözden kaçırdığınız en önemli unsurlardan biri okul kantinleri benim gözlemlediğim genellikle PINAR ürünleri satılması Benim kar tahminim 55 civarı olacağı
gıda denetimi attıkça pınara rağbet artar
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fiyat artışında ciro
Artıyor.
Tonaj satışta düşüyor.
sağlıklı değil.
milet sıra bekliyor.
sosis ve suçukta
salamda sıra var.
y.t.d ironi bu yazı
bu benim yorumum kimseyi bağlamaz
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Marketlerde kuyruk var
ilah pınarın sosisi
sucuğu ve salamı için
millet bir birini eziyor
kuyrukta
y.t.d ironi bu yazı
bu benim yorumum kimseyi bağlamaz
https://www.besasekmek.com.tr/urun-l...e-sut-urunleri
Terzico kardeş bu yazınızı da saklayalım mı ? İleride lazım olur mu ? Yine döktürmüşsün , teknik , temel , grafik , derin analizler gırla gidiyor maşallah yazılarında.
Ama yazıların o kadar derin ki bizim gibi sade vatandaş anlamıyor bunları. Muhtemelen Mustaf Topaloğlu anlar bir de onu demeseydin onunla kafalarınız uyuşur gibi geliyor bana.
Marketlerde kuyruk yok doğru ama ölen biten de yok. Hiç mi gelir tablosuna bakmıyorsun . Pınar sütün satışları %20 arttı , Petun %10. PETUN'un satışlarındaki artış çok iyi değil ama öldük bittik seviyesi de değil yani. Hele ki 5 liralık fiyata gelecek kadar hiç değil.
Pınar süt ise zaten satışaları enflasyon üstünde artmış. Yani kapasite ve tonaj artışı da olması lazım az da olsa. Yani senin sorunun ne bu durumda.