iyi taniyanlar daha iyi bilirde bu kagitta buyuk beklenti icinde olmayacaksin kari gordun mu satacaksin dusunce alacaksin bukadar basit ama ac gozluluk iste:(( ytd
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi taniyanlar daha iyi bilirde bu kagitta buyuk beklenti icinde olmayacaksin kari gordun mu satacaksin dusunce alacaksin bukadar basit ama ac gozluluk iste:(( ytd
bilanço-içinse-ümitliyim.
1.-10mil.varlık-satışı
2.-443.603-euro-yıl-içi
3.-1.335.000-euro-yıl-içi
4.-1.248.000-tl.seyyar-tuvalet-yıl-içi
5.-3.500.000-tl.ateşçelik.bu-yıl
6.-775.000.-euru.ımm-ispanya
7.-750.000.-tl-kurumsal-kimlik
8.-950.000.-tl.kurumsal-kimlik.
9.-1.500.000.tl.panteras
kapta-gözüken-6-AYLIK-ihaleler.
altı-aylıktpoplam-siparişi-60milyon
17milyon-net-kar-blekliyordum.6.5mil.kredi-ödemiş.borç-sıfırlanmış
10milyon-bilanço-beklentim.
bağbozumunu-dikkate-alarak-revizyon-yaptım.
ben-yeni-ilişkilerden-hesap-yapmıştım.düzeltme.farklı-başlıkla-verilmiş.
bağbozumuna-teşekkür-ederim.
hissede birkaç ....çocuğu ipi eline almış kafasına göre sallıyor aşağı yukarı 1,26 tan 1.33 e 3 dk da çıkıp geri geliyor peki en son 1.33 ne zaman görülmüş 2 ay önce... yatırım anlayışınızı ssss emi:rtfm:
kari gordun mu sat taktik maktik yok ytd☺ borsada onca kagit vardir bunun gibi dansozu azdir ak
MERCEDES den sipariş almılar çok güzel bir haber acaba yarın bir tavan olurmu
Arkasındanda süper bir bilanço süper gider hisse bu günde sanki tavan olacaktı ancak piyasa sert dönünce hissede etkilendi bence cok güzel hareketler yakın gibi
Satışlarımızı olumlu etkiliyecek dendiğine göre kesinleşme ihtimali yüksek oldukça büyük bir proje mb black projesi buraya ürün vermeye başlarsa devamıda gelir şirket sanki büyükler arasına doğru gidiyor borçlar kapandı dünden çok iyi mal aldılar bugünde tavana gidiyordu bence hareket zaten başladı bugünkü geri çekilme alım fırsatı yaratabilir
Bagbozumu birde sorum var sen hisseyi uzun süredir takip ediyorsun sanırım bilanço beklentin nedir acaba ögrenebilirmıyim tsk