Ben de sorayım bişeyler enflasyon gıda tüketiminizi etkiledi mi ve sağlıklı beslenme için neler yapıyorsunuz
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
Printable View
Ben de sorayım bişeyler enflasyon gıda tüketiminizi etkiledi mi ve sağlıklı beslenme için neler yapıyorsunuz
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
Cakal esnafin bir de vergi kacirmasina canak tutuyorsun bu sekilde.
Fisini veya faturani almiyorsan tabii..
Sen %5 indirim alacaksin diye o %8-18 kdv'den ve %15-35 gelir vergisinden yirtiyor.
Dovlet vergi toplayamadi mi bu yollarla kendi tekel oldugu alanlarda dolayli vergileri artiriyor.
Syg,
Kredi kartı ile alışveriş yapmayınca fiş kesmeyen marketler bile var üstelik en büyük zincirlerden tr de mali değeri yok diye ambar çıkışı kağıdı veriyor
İnternetten n11 satış yapıyor sistemden online ama şiakayet etmezsen fatura kesmiyor sonra sorun çıksa garanti nasıl olacak
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
1- Sağlıklı beslenme için en önemli şart.Unlu ve şekerli besinleri hayatınızdan çıkartın.Ha 40 yılın başı yenebilir o serbest.
2-Ayrıca aldığınız ürünlerin etiketlerini okuyun.Katkı maddeli ve koruyuculu olanları almayın.
3-Ürünlerin ne olduğunu etiketlerinden özenle inceleyin.Kaşar alıyorum sanıp aynı ambalajda olan tost peynirini almayın.Bunlar genelde reyonda yan yanadır.Ama bir kaşar biri ise tost peyniridir.
4-İşlenmemiş peynirleri tercih edin.Krem peynirmiş, top peynirmiş, burgu peynirmiş uzak durun.
5-Sucuk, salam, sosis gibi işlenmiş etlerden uzak durun.
Zaten bunlara dikkat edince alacak çok az şey kaldığı için tasarrufta ediyorsunuz.Sağlığınız da korunuyor.