bence cok saglam biseyler cikacak bu hareketlerin sonunda, merakla bekliyorum.
Printable View
bence cok saglam biseyler cikacak bu hareketlerin sonunda, merakla bekliyorum.
Eski zirve - eski bilanco - eski yataş...
şimdi yeni zirveler -yeni bilancolar - yeni yataşşşşş
yavaşşş yavaşşş yataşşşşş
Selam arkadaşlar
Bir süre ayrıldım Aselsan ve Denge hisselerinden sonra tekrar aranızdayım.Bilancoyu bekliyorum herkese bol kazançlR.
Kasım güzel geçer umarım.
böyle bir günde aslan parçası mübarek. maşallah
hacim de güzeldi bugün sn slm333. yaklaşık 475bin lot oldu.
bir de hacimlere bakarken biraz da hisse fiyatına da bakmak gerek diye düşünüyorum. şöyle ki:
- hisse fiyatı 5 tl iken 475bin lot, 2.375.000 tl ediyordu
- hisse fiyatı 10 tl iken 475bin lot, 4.750.000 tl ediyordu
- hisse fiyatı 15 tl iken 475bin lot, 7.125.000 tl ediyordu
- hisse fiyatı 20 tl iken 475bin lot, 9.500.000 tl ediyordu
- hisse fiyatı 23,5 tl iken 475bin lot, 11.162.500 tl ediyor.
yani hisseyi 5 kademe 10 kademe 20 kademe vb kaldırmak için geçmişteki gibi nispeten "daha az para" ile bunu yapmak mümkün olmuyor artık.
26.10.2017 tarihinde Yataş Yatak ve Yorgan San. Tic. A.Ş. payları ile ilgili olarak 23,44 - 23,70 fiyat
aralığından 24.565 adet alış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yataş Yatak ve Yorgan
San. Tic. A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 26.10.2017 tarihi itibariyle %8,26 sınırına ulaşmıştır.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Hacı Nuri ÖZTAŞKIN
bence satılacak olan o 600.000 lik ortak pay satışını bir başka ortak parça parça alacak..baksanıza adam dün en yüksek fiyatlardan 24 bin lot almış.bence cep to cep olacak ve hisse fiyatı 1 seneye kalmaz üç haneli rakamlara ulaşacak.adamların hedefi çok büyük baksanıza.dün alan adam zararına mı satacak ? hayır. ksıa vadede 30 u deler geçer diye düşünüyorum. doların ateşinin yüksek olduğu bu dönemde yağmurda şemsiye tutmak gibi bişey bu hissede olmak .ytd
sn.mahir0368 ben 3 yıldır buradayım sizin kadar iddialı kimse yazmamıştı hayır olur, dediğiniz gibi olur İnşallah.