2.68'den çektiler. Allah belanızı versin be!
Printable View
2.68'den çektiler. Allah belanızı versin be!
Finans yatırım elindekileri boşaltıyor. Gunluk olarak karsılıklı al sat yapan gedik ve işin yanında finans elindekini bosaltinca boyle oldu.
Daha önce 1 er milyon lot satan meksa 120000 bin lot finans 325 bin lot geldi bastı yine.Paraya sıkıştılar yine sanırım.Bu hissenin kaderi bu !
Ytd.Değildir.
bu hisse boyledir. heveslendirir sonra aksam kapandigi yere geri gelir hatta 1-2 kademe altina
Yalnız size ne dedim!?Birileri durduk yere buraya ne zaman gelip yok 1 e on yapacak yok uçacak yazıyor ardından büyük(muhtemel dolaşımdaki patron malları) satış geliyor!!
Yrtd.Değildir!
https://uk.tradingview.com/x/19WiZxn5/
2.66 hacimli geçerse 3.10 ları hedefler...3.18 üzeri ise güzel yerlere gider...
kafein veya smartiksin halka arzı ile spk dan haber beklenmeli, elbet haberler geleceği için dökeceği kadar dökecekler...
Hisse neyi başardı?Soru bu.Cevaplar içerisinde şunu geçerse bunu hedefler de var.Yüksek maliyette bir yıldır zarar da oturan bizler,bazen sesli bazen sessiz bekliyoruz.Ben bu hissede tekniğin başarısızlığını gördüm temel sadece ifadeler gerçekleşenler yok.Devletin SPK sı MASAK vs.var bir adaletsizlik varsa gereğini yapacaklardır,hiç tereddütüm yok.Ha halka arzlar ne oldu.İklimya payları ne oldu.Bilanço dönemine geliyoruz bilançonu göreceğiz.Sonuçta şirket yöneticilerinin karnesini.