Umarım genel kurulda geleceğe perspektif güzel bilgiler verilir. Bu kadar sığ tahtada büyük yatırımcılar ellerinde koca koca lotlarla boşuna beklemiyorlardir diye düşünüyorum, vardır bir bildikleri ;0)
Printable View
Umarım genel kurulda geleceğe perspektif güzel bilgiler verilir. Bu kadar sığ tahtada büyük yatırımcılar ellerinde koca koca lotlarla boşuna beklemiyorlardir diye düşünüyorum, vardır bir bildikleri ;0)
Bir hafta tavan çeksin ky yok olur gider.... Hepsi büyük yatırımcıya geçer.. al sat yapmaya bile gerek kalmadan yol alır...tam tersini düşünmek bile istemem..yerle bir olur..hacimsizlik iki ucu boklu değnek
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir büyüğüm derdi ki; Poltk zor hissedir, çok sabır ister. Senin tahmin edemeyeceğin kadar uzun süre yatay gidebilir. Bu süreyi lot toplayarak geçirebilirsin ama taşıyabileceğin, dayanabileceğin kadar hisse al. Girmesi zor çıkması zor. Hesabını kitabına ona göre yap. Beklentilerin arkasına yeteri kadar sabrı koymazsan birşey elde edemezsin. Ama ilerde bu hisseden öyle ya da böyle illa ki para kazanırsın...
Syg.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Genel kurul belli bir gundem ile toplanir.
Gundem disi soru sorulmaz, konusulmaz.
Tic bakanligi komiseri de izler.
En son madde dilek ve temennilerdir..
Orada belki 1-2 soru alirlar ama KAP'a da bildirmeden bir sey soylememeye ozen gosterirler.
Fazla umutlanmayin derim yani.
Syg,
Arkadaşlar son yapılan yatırımın etkisini bilançoda neden göremedik? Hem satışlar hem karlılık hem de ihracat anlamında.
Oysa Coventya dan sonra satışlar - karlılık öZellikle ihracat anlamında beklentiler çok yüksekti.
Ben de soru işaretleri oluştu. Ama iki yıla yakın zamanı çöpe de atamam .
Yeni yatırımın bilançoya ciddi etkisini görebilmek için yeterince zaman geçmediği kanaatindeyim. Beklentiler ciddi etki yönünde olduğu için ufak bir şaşkınlık olmuş olabilir. 30 Eylül hesap dönemine kadar mutlaka bir etki/katkı vs. olması beklenir. En azında iki ya da üç çeyrek geçmeden pek birşey göremeyeceğiz anlaşılan. Sabrı olmayan bu sürede mecburen dayanamayıp malını dökecek. Sabrı olanlar sabrı kadar ekmek yiyecek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
E = mc2
E = kazanç
m = sermaye
c = sabır (zaman da diyebiliriz)
Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.