Samanci pismanliktir..
Printable View
Samanci pismanliktir..
Fiyatinin da biraz artmasini isterdim.
http://share.matriksdata.com/shareMa...04041853113960
Sadece temettu ile olmaz bu is..
Samanci pismanliktir..
Syg,
Hektaş hep pahalı olmuştu lakin hiçbir vakit bukadar pahalı olmamıştı. Fk 86 / pddd 19 olmuş o sermayeyle ve tabeladaki o kârıyla ederi 10 tl den fazla değil. Benim gözümde şuan dev gibi bi balon . Bu saatten sonra orda çok cenaze çıkar ihtiyar. Brisaya gelirsek sermaye ve kâra bakacak okursak oldukça uygun ve kafamı yastığa koyunca rahat uyuyorum. Artan kapasite arttırımı ve hızla azalan borçlardan sonra maksimum 5 yıl sonra kabaca 10 tl temettü verecektir. Ayrıca 5,6 sene önce 7,50 ila 9.00 tl arası 2 sene boyunca gitti geldi. Daha 1 hafta önce 3,30 tl temettü verdi. O fiyatlardan alıp yatırım yapanlar için (ort.7.80 maliyet olsa )kabaca % 40 yakın temettü verimliliği demek. Bikaç sene sonra 6,7 tl temettü verecektir. Buda mutlaka fiyata yansıyıp 3 haneler artık tekerin kriz dip fiyatı olur. 5,6 sene önce 7.80 gibi alan bi yatırımcı kabaca maliyeti kadar temettü alacaktır. 7,80 den aldıklarım hala dursaydı şuan şu fiyat ve temettü verimliliğine göre finansal özgürlüğümü ilan etmiştim dudu amca.. Son olarak diyeceğim şu hektaş bu saatten sonra fazlasıyla kazandırdı orda çok kişi hapis kaldı ve gidecek bi yolu kalmadı. Game over . Orda oyun bitti . Bu patlak lastik dediginiz brisa ise henüz yola dahi çıkmadı. Özsermaye, satışlar, pazar, ciro ,bilanço, emettu sağlık olarak devamlı büyümekte ve kârın önünde hiçbi güç duramaz. Ayrıca brisadaki potansiyelin sende farkındasın ihtiyar. O sebepten kasabın önünden ayrılmayan kedi gibi sende buralardan bi türlü ayrılamıyorsun. Seni taaaa 10 sene öncesinden ttkom dan bilirim ben TINAZ abi ve HALIL BUHUR hoca zamanlarından. Sen boşa biyerlerde dolaşmazsın. Neyse dudu amca şu fordun şoförüne söylede bukadar satış rekorlarından ve romanya yatırımından sonra 700 üstüne sürsün artık tahtayı. Bak ilkceyrekler yaklaşıyor.
Hah soyle boyle temel veriler ile gel karsima ama yine de bunun en buyuk handikapi patron.
Sirket iyi ama patron yaramaz.
Samancidan kendini kurtaran ucar, ornek mi SASA YUNSA BOSSA
Samanci pismanliktir..
Syg,
Ben ehtiyar adamim. :)
Patron benim gozumde cok onemlidir.
Syg,