K.K. elinden geleni yapıyor , herşeyin sırası var sırası gelince onlarda olacak olunca "aaa oldu dersin "
Cem Uzan dan kendi dışında kimseye faide gelmez bunu az biraz insan tanıyan herkes bilir .
Printable View
Memleket Partisi’nde Cumhurbaşkanı adayı 12 Mart’ta ön seçimle belirlenecek
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...=alt_surmanset
Eger meclis cogunlugunu alirsa, ilk yapacagi is, TCK'nin bazi maddelerinde degisiklik kanunu.
Kadin katilleri, kucuk cocuklara cinsel taciz ve uyustrucu baronlarina IDAM Cezasi getirir ve bunu 2 hafta icinde uygularim.
ABD yapiyor, Japonya yapiyor.
Ve topluma oyle bir korku salarim ki, ne damat kogusu kalir ne kadin katili.
Kendini satan hakim ve savcilarin emeklilik haklari dahil tum haklarini kaldiririm. Cezalari en yuksek sureden keserim.
Eger gelipte bunlari yapmazsan bu toplumu duzeltemezsin.
Eger, insanin canini alarak ceza uygulanmaz diyorsan, bunu evladi oldurulmus kiz annelerine anlatacaksin.
6 yasinda kirletilmis, kiz ve erkek cocuk babalarina anlatacaksin.
Toplumda ozellikle bu ceza yasalari ile ilgili tepki cok yuksek, gun bugundur, ya duzeltecegiz ya duzeltecegiz baska yol yok.
Engelleyip geçiyorum başkanım yoruldum artık. Bu tipler piyasada böyle geziyorsa illaki geçecektir. Taaa Sivas, Moğultay nereden bölerim nereden parçalarım derdinde. Muharrem İnce nin de ittifaka katılması lazım. Dışarda kum tanesi kalmaksızın
Bazen bazı şeyler direkt söylenmez. Kılıçdaroğlu, 15 temmuz sonrası çok şey söyledi anlayana. Askeri okullar, hastaneler, ergenekon vb. görmek isteyene ilgisini gösterdi. Ergenekon mağdurlarına en fazla sahip çıkan partidir CHP. Tğm. Çelebi, Deniz albay Dursun çiçek ve diğerleri milletvekili yapıldı. Eylemlerine baksanız zaten anlarsınız.
Seçimlerde hamaset yapılmaz. Bu seçim rejimi kaybetme / kazanma seçimidir. Şimdi küçük hesapların zamanı değil. Önce demokrasiye dönüş sağlanmalı. Kurumlar yeniden işlerlik kazanmalı. Yoksa misal, tarikatları kapatacağım dese diğeri de Anıtkabiri mühürleyeceğim der. Şurada 15-20 kişi bile çeşit çeşit fikirlerdeyken tüm halkı tek yöne kanalize etmek hiç kolay değil. Farklılıkları öne sürerek seçime giden birleşemez ve kaybeder. AKP ilk seçime giderken neden sildi süpürdü. Şimdi düşmanım dediği LGBT ye bile özgürlük demişti. Liboşlar canla başla desteklemişti.
İyi ki sizin aklınıza uymuyorlar 6 parti. Çok doğru ve tarihi bir yürüyüşteler. vatandaş olarak çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini kurtarmak için bu yola taş döşemek değil, yoldaki taşları temizlemekle uğraşmalıyız. ATATÜRK bile cumhuriyeti her renkten insanı yanına alarak kurmuştur. Biraz tarih okumak gerek.
Allah allah ruhi durumlar ne kadar çabuk değişiyor.Yahu 20 yıllık iktidar var,ellerinde devlet aygıtı var,paranın ve devlet imkanlarının tümünü kullanacaklar.Bu seçim çoktan kazanıldı da ,acaba seçimi o olmadan ben tek başıma kazanamazmıydım,neden bunla kazandım ki hesabı yapılıyor.Solcusu ulan bu dincilerle ülkücüler olmasa olmazmıydı ki,ülkücüler yahu millet zaten akp ye kızgın ben bu solcular olmadan akp tabanına oynayarak kazanamazmıydım vs bunların sonu yok,Önce seçim alınacak en önemli şey bu nokta.Gerisi ayrıntı.Acil olana odaklanalım.Sonrası için elbette benim de pek çok şüphem var ama mevcut olandan kesinlikle daha kötü olamaz ondan adım kadar eminim.Seçimi kazanacak olan chp değil,ip değil,deva değil,gelecek değil millet ittifakı bu unutulmasın.Hatta hdp destekli bir millet ittifakı.Bu dengeye zarar verecek tüm söylemlerden kaçınılmalı.Ha seçim kaybedilirse ben de tonla şey yazacağım da şimdi bence zamanı değil.