ulan pekkoooooooooooooo..
bozkurt olum bi bak pekkonun bacaları tütüyomu
:kahkah::kahkah:
Printable View
ulan pekkoooooooooooooo..
bozkurt olum bi bak pekkonun bacaları tütüyomu
:kahkah::kahkah:
İnancım üzerinden kimsenin burada gelip rencide edici konulara girmesini istemem ben kimsenin inanışına karışmıyor ve eleştirmiyorsam saygı gösteriyorsam herkesten beklerim.Ama bazı uyanıklar bunu burada iktidara kızıp benim dinimi aşağılama işine girerse önce bu şekilde uyarırım sonra anlayacağı dil ne onu bulup o şekilde uyarıda bulunurum.Yoksa herkes istediği şeye inanır beni bağlamaz sadece SAYGI laf ebeliği yapmadan benim için bu konu kapanmıştır.
AKP'de deprem! İki günde 5. istifa geldi
AKP Adıyaman İl Başkanı Faruk Bülent Kablan, AKP Çanakkale İl Başkanı Ömer Faruk Göktürk ile Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir görevlerinden istifa ettiğini açıkladı. AKP'de 2 günde 5 isim istifasını duyurmuş oldu.
Fenerbahçe SK
@Fenerbahce
·
38sn
Kamuoyuna Duyuru
Kulübümüz ile Emlak Konut GYO A.Ş. arasında imzalanan protokol kapsamında; İstanbul ili Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve Küçükbakkalköy mahallelerinde geliştirilecek projelere ilişkin 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı değişiklikleri, 19 Eylül 2025 tarihi itibarıyla askıya çıkarılmıştır.
Askı süresinin tamamlanmasını takiben projelerle ilgili süreç süratle ilerletilecek ve en kısa sürede ihale aşamasına geçilecektir.
Kulübümüzün mali bağımsızlığı adına son adım olan bu projemizin camiamıza hayırlı olmasını dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartttt
:drunk:
haber geldi ellaaaam.
Halk TV
@halktvcomtr
·
6d
Türkiye Varlık Fonu dünyanın en büyükleri arasına girdi
https://halktv.com.tr/ekonomi/turkiy