http://i.hizliresim.com/qv8kMR.png
gelecek program
önümüzdeki aylarda vizyonda
Printable View
http://i.hizliresim.com/qv8kMR.png
gelecek program
önümüzdeki aylarda vizyonda
Secimin kaybedenleri:
1-Secimin en onemli kaybedeni Tayyip Agam ve Akp tabanidir. Akp tabani kaybettiginin farkinda degil, zaferlerini kutluyorlar.
2-Secimin ikinci kaybedeni Chp tabanidir. Amaclari Tayyip agami devirmekti, Kilicdaroglu ve Muarrem bunlari kandirdi. Meral Abacuk'u cati aday yapsalar ve "affi" Meral Abacuk dillendirseydi, secim ikinci tura kalmisti, ikinci turda ise Tayyip Agamin hec sansi yoktu.
3- Saadet Partisi ve Molla kaybedenlerdendir.
4-Vatan Partisi ve Perincek kaybedenlerdendir. Bu kadar tantanaya ragmen sifir...
Secimin kazanani:
1-Secimin kazanani Devlet Bahceli'dir.
2- Hdp bir diger kazanandir.
3-Baraji gecmesi ve galiba Diyarbakirdan milletvekili cikarmasi sebebiyle Iyi Parti ve Meral Abacik da kazananlar arasindadir. Sayet siyasete girmek isteyen varsa, Iyi Parti'den baslayabilir. Bu partinin gelecegi saglam.
Artik Tayyip Agami, saclari, kaslari boyali, bakimli tvlerde goremeyeceksin...Tvlerde yorgun, yasli bir adam goreceksin. Surekli oy kaybedecek.
"Artik yoruldu, bu is tamam" bir mottodur.
Ekonomik sikintilar, diger siyasi basarisizliklar, hepsi Tayyip Agamin ustune yikilacak.
Artikin Tayyip Agam bir gunah kecisidir.
Yine erken secim olacak...
Sonuc bellidir...
Gercekler boyledir, insanlar gercekleri duymaktan hec hoslanmazlar...
üretim özürlü ve finansal katakullilerden beslenen montajcı taşeron hamsolar birliği
Artik Reformlara odaklanilmali diye açıklama yapmış
Bu aciklamayi yapan hamsolar ne zaman üretime odaklanacaklar siz merak ediyor musunuz
Ben etmiyorum
Çünkü cevabın hiçbir zaman olduğunu biliyorum
O yüzden Türkiye , son 5 yıldır olduğu gibi bundan sonra da yoluna bu hamsolar olmadan devam edecektir diye düşünüyorum
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik olarak endeksdeki sat görünümünde elbette ki bir bozulma yok
Bugün yüzde 3.5 yukarıda iken de bozulma yoktu zaten
Bu işler öyle bir kaç günde olacak işler değil
Geçmiş yıllara baktığımızda , ciddi dip çalışmalarının yaklaşık 3-6 ay arasında olduğu görülür
Ama olay şu ki 85-95 arasinin bist100 de mal toplama alanı olduğu görüşüm degismedi
Bist30 için ise , kabaca 100k diyelim
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.