BÜLENT ESİNOĞLU
@bulentesinoglu1
·
1 Ara
Rusya Vagner Savaşçılarını Suriye'ye göndermiş. Yarın sabah Suriye'de olacaklar. Lübnan Hizbullah-ı da Suriye'ye takviyeye başlamış. Suriye devlet ordusu da kaybettiği köyleri geri almaya başlamış. RT.
Printable View
BÜLENT ESİNOĞLU
@bulentesinoglu1
·
1 Ara
Rusya Vagner Savaşçılarını Suriye'ye göndermiş. Yarın sabah Suriye'de olacaklar. Lübnan Hizbullah-ı da Suriye'ye takviyeye başlamış. Suriye devlet ordusu da kaybettiği köyleri geri almaya başlamış. RT.
Uzun zamandır yazıyorum bunu. Emekliye ayrılıp torunlarını sevsin.Alıntı:
Fatih Erbakan "Erdoğan emekliye ayrılmalı" demiş.
Putin ve Pezeşkiyan'dan Esad’a 'koşulsuz destek' sözü!
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Suriye'nin anayasal düzenin ve toprak bütünlüğünün yeniden sağlanmasına yönelik eylemlerine “koşulsuz destek” sözü verdi.
.Alıntı:
#SONDAKİKA Türkiye İstatistik Kurumu, kasım ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tüketici fiyatları kasım ayında beklentileri aşarak aylık bazda yüzde 2,24 oldu. Yıllık enflasyon ise yüzde 47,09 olarak gerçekleşti
Yalan dolan. %47 olmadığını herkeş biliyor. Dolar %25 artmış, gerçek enflasyon %60. Dolar üzerinden hesaplayinca efendim su kadar büyüdük diyecek, kel kafalı. Yalandan büyümeyi satacak. Güvenilirliğini kaybettikten sonra hic bir sey yapamazsin. Kel kafanı kırarlar. Adam Fatih'de, karakolun dibindeki kuyumcuya, parke taşıyla girmiş, parke taşını vitrine furmuş. İşte o parke taşını, kel kafana yiyeceksin efendim...
Coşkun Başbuğ kaç yaşında? Nasıl oldu da bir anda gençleşiverdi?
Linkte video var. Bitcoin satıp, altın almıştır.Alıntı:
Boşuna Tıklama
@bosunatiklama
·
17s
Dünyanın en büyük 8. şirketi olan UnitedHealthcare'ın CEO'su Thompson, New York'ta suikasta uğradı.
Hama, biraz önce tamamen düştü. İyi olmadı. Rejim burada direnseydi, bizim için daha iyiydi. Humus arazi yapısı itibariyle savunulabilecek bir yer değil. Bu haydutlar kısa sürede Şam'a dayanırlar.