olması gerekenlerden ama liste kabarıyor ..böyle giderse 50 yaparız :) adese var ersu var ygyo ıeyho varda var 74 hisseden en ucuz ve mezar hisseleri paylaştım :):)
Printable View
Genelde bu tür çetrefilli işlere bulaşan şirketler yatırımcısını pek güldürmüyor da o nedenle güvensizliğim hisseye. Ddilim yandı Megap nedeniyle artık üfleyerek yemeye çalışıyorum:)
snkrn son kalan kısmını yarın yolcu edeceğim elinde olan varsa yolcu etsin sonra kimse üzülmesin belki gider ama yapacak bir şey yok kimse hissesini en zirveden satamaz en diptende alamaz
Menderes tekstilin 28. 12. 2020 tarihli yönetim kurulu toplantısı ve %68 oranında enerji pay inin alınması ile ilgili kap haberi var . Okunursa faydalı olur. Bu yeni çıkan enerji yasasıyla ilgili ve bütünlük içerisinde. Bence çok olumlu ....
Hocam çok çok teşekkürler , karşılıksız emekleriniz için...
Bir de Aksen 2021 için umut vaat ediyor mu sizce?
iyi geceler cümleten
Çelik hocam acemiliğimden sorma gereği duydum. Bu hisseleri 2021 yılı için senelik bazda mı portföyde bulundurmam iyi olur?
2020 yılı boyunca çalı arkası takip ettigim forum..
Umarım 2021 yılı da bu kadar kazançlı seyreder..hepiniz adına..
Başarılarınızın devamını dilerim topic..
Celik comak..
Bu mesajı belirtme isteği duydum..
Kolay gelsin
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Polhoyu bayaa assagiya ve Arzumu tabana verdiler
İpeke 13.40 uzeri kapanis güzel olur. Celik hocam sizi biraz gec kesfettim bu borsa aleminde ender insanlardansiniz saygilar sevgiler yeni yilda bütün dostlara bol kazanclar dilerim...
Çelik hocam ISYAT yorumunuz nedir?
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başta Çelik hocam olmak üzere değerli arkadaşlarımın yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. Allah sağlık mutluluk versin inşallah...
Başta Çelik hocamın ve tüm kardeşlerimin yeni yılını kutlarken, Rabbim cümlemize sağlık ,huzur ve neşe nasip etsin inşaAllah...
Çelik hocam ve grupta emek veren tüm arkadaşların saglikli mutlu güzel bir yıl geçirmesini dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.
Tüm değerli katılımcıların yeni yılını kutlar. Yeni yılda basta ülkemize , ailemize ve tüm dünyaya bolluk , bereket getirmesini dilerim ....
Herkesin yeni yılını kutlarım. 2021 herkes için önce sağlık ve huzur sonra da hayırlı bol kazançlar getirsin inşallah...
Bu üç gün arada da Çelik Hoca nın yıllık araştırmasını , görüşlerini merakla bekliyor olacağız...
Herkesin yeni yilini kutlar, sevdiklerinizle beraber saglikli,huzurlu ve basarili bir yıl gecirmenizi dilerim.
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağlıklı ve mutlu yıllar herkese..
Başta Çelik kardeşim ve diğer arkadaşların yeni yılını kutlarım. 2021 yılı başta sağlık huzur ve kazançlı olsun herkese
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli arkadaşlar başta Çelik hoca ve burada her fırsatta bilgi ve yorumları ile katkıda bulunan arkadaşlar ile tüm katılımcıların yeni yılını kutlar sağlıklı huzurlu bereketli bir yıl dilerim.
Rabbim huzurlu , sağlıklı , hayırlı ,mutlu ve en önemlisi vatanımız için güçlü bir yıl eylesin inşallah .
Rabbimden tüm kullarına Sağlık, Sıhhat ve Afiyetler diliyorum. Virüs belasından kurtulmak ümidiyle. Kazanç arkasından gelir inşallah. Selamlar.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumda başta çelik hocamın ve diger bütün arkadaşların yeni yılını en içten dileklerimle kutlar saglık huzur mutlu yıllar dilerim
Başta Çelik hocam hakan hocam Esma hanım mebes hocam yerli hocam ve tüm forumdaşların yeni yılını kutlar 2021 tüm insanlığa sıhhat sağlık mutluluk ve huzur getirmesini dilerim
Yasadigimiz tum olumsuzluklarin geride kalmasi temennisiyle yeni yilinizi kutlar; sizlere, ailenize, milletimize, saglik huzur ve esenlikler getirmesini dilerim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yeni yil dilerim.
topikdeki tüm arkadaşlarımın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar 2021 yılının herkesin istediği sağlıklı mutlu ve kazançlı bir yıl olmasını temenni ediyorum..... ALLAH utandırmasın İNŞALLAH analizlerimizde hedeflerimizde gercekleşir
Herkese mutlu, saglıklı bir yıl dilerim
Sağlıklı, mutlu yeni yıllar dilerim dostlar.
PARSAN Makina İstanbulun Pendik ve Kocaeli Dilovasinda Ülkemizin en büyük dövme tesisine sahiptir.Otomotiv sektöründe şası ve motor parçalarından bir çok dövme ve işlenmiş parçayıüretip bunun%85 'ini Avrupa'ya ihraç etmektedir.Yerli otomobil TOGG için de önemli roller üstlenecektır. Orta vadede ilk hedefim 50 ler sonraki hedefler 90 ile 100 arası. Hedefler beni bağlar. Kimseyi etkilemek için değil. CEMTS için de buna parelel bir beklentim var. Çelik hocam da geleceğin egeni olarak tanımladı. Bu iki şirket ülkemizin gurur kaynağı olmaya devam edeceklerine dair inancım tamdır.Y.T.D.