Printable View
Alıntı: Originally Posted by Hamsi Ben bişey anlamadım,oyuna müdahil olan kim bilemedim ama 12,70 hanginiz çizicek o kısım daha çok ilgimi çekti:kahkah: birileri gelir çizer biraz sonra , gereksiz mevzularla meşgul etmeyelim topiği. Blanço beklentisine gelen cevaplar zayıf kaldı.
Alıntı: Originally Posted by minefe Oyuna müdahil olacak kardesleri dikkate almiyorlar... ipler bizde diyorlar... verenden aliyorlar..[emoji1] [device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Alıntı: Originally Posted by Reaktör 12,70 i sen mi çizeceksin ? Alıntı: Originally Posted by minefe Sen varken bize düşmez[emoji1] [device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Alıntı: Originally Posted by Reaktör o halde demek ki birileri oyuna müdahil ! Alıntı: Originally Posted by Hamsi Ben bişey anlamadım,oyuna müdahil olan kim bilemedim ama 12,70 hanginiz çizicek o kısım daha çok ilgimi çekti:kahkah: aman abiler çizeceğiniz zaman haberimiz olsun da :) daha çok lotumuz olsun diye diyorum hani :)
Alıntı: Originally Posted by Reaktör birileri gelir çizer biraz sonra , gereksiz mevzularla meşgul etmeyelim topiği. Blanço beklentisine gelen cevaplar zayıf kaldı. Niye gereksiz olsun canım,o malı çizicek tek adam var o da sizin yazdıklarınızla eğleniyor:kahkah: Sizin hanginiz çizicekse bekliyoruz yok şişip meme yaparsanız,seans sonu "güzel bi abi" havai fişekleri yakar:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by nofear aman abiler çizeceğiniz zaman haberimiz olsun da :) daha çok lotumuz olsun diye diyorum hani :) Yaz malını tahtaya elini korkak alıştırma:bravo:
Alıntı: Originally Posted by Hamsi Niye gereksiz olsun canım,o malı çizicek tek adam var o da sizin yazdıklarınızla eğleniyor:kahkah: Sizin hanginiz çizicekse bekliyoruz yok şişip meme yaparsanız,seans sonu "güzel bi abi" havai fişekleri yakar:kahkah: piramit saf değiştirecek gibi hissediyorum
Alıntı: Originally Posted by Hamsi Yaz malını tahtaya elini korkak alıştırma:bravo: şimdi broker abim çizime başlıyormuş :one: :plc:
Alıntı: Originally Posted by nofear şimdi broker abim çizime başlıyormuş :one: :plc: Yavaaaaşşşşş :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Hamsi Yavaaaaşşşşş :kahkah: seni bizi hamsi palucuğu mu sandın :evil::kahkah: