İHYAY İHGZT ve diğer bütün medya grubunun Anadolu Ajansına devri söz konusu olabillr mi acaba? Her bakındab birbirine yakın ve birbirini tamamlayan yapıları olduğu için bu olasılık akla geliyor
Printable View
İHYAY İHGZT ve diğer bütün medya grubunun Anadolu Ajansına devri söz konusu olabillr mi acaba? Her bakındab birbirine yakın ve birbirini tamamlayan yapıları olduğu için bu olasılık akla geliyor
İhyay da iştirak birleşmesi haberi var bu durum hisseyi nasıl etkiler bilgisi olan var mı?
İsteyen arkadaşlar haberi İHLAS topiğinde okuyabilir kopyalayıp yapıştıramadım...
birleşme ıhyay için müsbet haber olası satış öncesi hazırlık gibi geldi bana inşallah yanılmam .
İnşaAllah dediğiniz gibi olur
Mucait dilerim aç ölürsün.pi...lik ortam musait çikarsana rezil kağıtlarını ş...refsiz.ytd
mübarek cuma günü hürmetine, allaha havale ediyorum, vesile olanları....
İlgi: 05.07.2018 Tarihli Başvurunuz
İlgi başvurunuzda özetle; İhlas Yayın Holding A.Ş. (IHYAY) pay piyasasında manipülasyon yapıldığı iddia edilerek söz konusu hususun incelenmesi talep edilmektedir.
İlgi başvurunuz Kurulumuz tarafından kayda alınmıştır. Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemler ve sermaye piyasası araçlarına ilişkin gelişmeler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda mevzuata aykırı bir durum tespit edilmesi halinde incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuz Bültenleri aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Anlayan varmı bende havale ediyorum
7 Senedir haram Zıkkım Olsun yuh olsun
Gelen cevap kılışe
CUMHUR başkanına g nderdim O da SPK havale
Gelen cevap yokarıda