Elektrik zamları sonrasında ise evdeki tüm ampulleri BİM'den 8.5 TL'ye aldığım 9 Watt'lık LED ampullerle değiştirdim.Fatura yaz ayı faturası kadar geldi.Böylece zammı sıfırlamış oldum.
Printable View
Elektrik zamları sonrasında ise evdeki tüm ampulleri BİM'den 8.5 TL'ye aldığım 9 Watt'lık LED ampullerle değiştirdim.Fatura yaz ayı faturası kadar geldi.Böylece zammı sıfırlamış oldum.
turp havuç kırmızı pancar roka kırmızı lahana limon 3-4 lira.. hem ucuz hem sağlıklı..
[emoji106] bu basliktakilerin genelinin(tümü olamaz) sinegin yagi bizim olmali mottosu mevcut. Bazen diyorum bu faiz ve para biriktirme isi insan beynini ele gecirip insani bu hale getiriyor olmali. Veyahut bu haldekilerin birlestigi nokta burasi.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Marketlerden biraz uzaklaşılmış olması belki halkı obezite den korur abur cubur tüketimi azalarak bağışıklık sistemleri kendine gelebilir, zira kanser e dair paketlenmiş hormonlu zamansız ürünlerin tüketimi konusunda bilinçlenmek gerekir
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
Rakamlar birbirini tutmuyor mert bey. Check oneriyorum
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecen sene world platinuma 221.482,43 kuruş ekstre gelmis, 4120 tl puan birikmis, bunlarin hepsi harcama sozu, mobille temassiz odeme ve yapıkredi cuzdan kampanyalari, sirketin karti ise cok cok daha fazla gelmis yazarsam sallamis falan diyecekler fakat onun puani dogru orantili degil, anladigim kadariyla world bussiness platinden az kazandiriyor
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bulgaristan'da 50 kuruşa bira almak!!!! euro degil LEVA :)
https://www.youtube.com/watch?v=CvGi...&feature=share