Malesef aciga satislara bakarak boyle bir fikir sahibi olmak dogru degil. Hisse satisini yapan herkimse yarin virman yapar bi bakmissin acik falan kalmamis. Ama keske dediginiz gibi olsaydi
Printable View
Oda olabilir ama bu kadar mali nerden bulacak virman için. Yarin Eğer bu tahta yukarı giderse bu akşam gelen haberden dolayı olabilir mi.tahta yapıcı ne yaparsa o oluyor. insanlar borsaya yatırım yapmiyor diye konuşuyorlar korumuyorsun ki sen nasıl yapsın. Patrondan,acikcidan,spekulatorden,manipiloterden koru insanlari gelsin yatirsin ama nerde.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim anladığım bizim borsada mantık şu patron / spek ve ekibi ortak bir karar alıp ky yı ışın içine çekerek sömürüyorlar...
Ne zaman düşen bir hisseye denk gelsem ya patrona ya da spege bela okunuyor. Ygyo da bende maliyetlenen .87 kuruş maliyetim var.
70 _ 72 aralığından tepki gelmeli buradan daha aşağısı ciddi infial olur gibi 60 kudüslü rakamları hiç düşünemiyorum. Inşallah 1.10 ve üzeri maliyetli olanlar yoktur. Kısa zamanda 85 denemesini bekliyorum. Gördüğüm sağlam bir operasyon yediği için 1.30 u uzunca bir süre göremeyebilir. Inşallah yanılırım tekrardan çıkışa geçer...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Soyle oluyor sirket sahibinde yada spekte milyonlarca lot var. Islem yapmak istedigi kuruma emir veriyor aksamda aciga satislari virmanla kapatiyor
Hisseleri sanki ne kadar deger kazandı aşağı geliyor ?
Kap a açıklama yapmışlar, olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili herhangi bir özel durum yok diye
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın.. teorik eşleme görebilenler açılışa doğru paylaşabilir mi acaba?