neyle değerlendirelim
onuda söyleyin bi zahmet
hatta bakış açınızla bi değerlendirme alalım..
Printable View
neyle değerlendirelim
onuda söyleyin bi zahmet
hatta bakış açınızla bi değerlendirme alalım..
Bu ceyrek cok umutlu degildim zaten..esas beklenti karantina donemi olan 2.ceyrek..simdi tekrar 430-440 yolculugu baslayacak gibi gorunuyor maalesef..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim bilançolarda önem verdiğim şey; toplam yükümlülükler/toplam varlıklar oranı dır..
Varlıkları ile borcunu çevirebilme oranı yani..
Tabi bunun yanında bence geçen bilanço dönemi ile ayrıntılı karşılaştırmanızı tavsiye ederim...
Aslinda bilanco kotu degil o kadar..satislar ceyreklik bazda gecen seneye gore %8 artmis gecen sene son ceyregw gore %10 uzerinde artmis..esas faaliyet kari dusuk gelmis cunku genel yonetim giderleri ve pazarlama giderlerindeki artis ortalamanin uzerinde..brut kar da hafif dusmus cunku COGS yukselmis..esas faaliyet kari aslinda 24.5 mo ile ortalama seviyelerde..yani kisaca ne kotu ne de iyi bir bilanco..ama 2.ceyrek satis trendinde hizlanma buna bagli karda ciddi yukselis bekliyorum..enseyi karartmayin derim..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dostum maalesef bilanço çok kötü yani şöyle kötü karton beklenti yükseltti işte o yüzden kötü yoksa kar açıklamış satışlarını arttırmış öyle bakarsan tabii ki kötü değil yarın da bir %5 var gibi gözüküyor hayırlısı
bir çeyrek iyi gelse ne olacak..sonra yine normale dönecek..
Evet malesef beklentiyi yüksek tuttukları için fiyatta yüksek seyrediyordu. Bu yüden kötü, yoksa 400 altında olsaydı fiyat krizde kar etmiş denilirdi. Her defasında pişman ediyor bizi adi hisse, şimdi de satmadığımıza pişman etti. Gerçi satıp pişman olanına pek rastlamadım ya neyse. Allah cezanı versin patron ne diyelim.